Ο Σηκουάνας δεν καθάρισε: «Ένιωσα και είδα πράγματα που δεν σκέφτομαι πολύ», είπε αθλήτρια του τρίαθλου

Περιμένει να δει αν θα αρρωστήσει...

Must Read

Μια εμπειρία που μάλλον θα ήθελε να ξεχάσει αποτέλεσε για την Βελγίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε στο τρίαθλο, Jolien Vermeylen κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων η κολύμβηση μέσα στον Σηκουάνα.

Το άθλημα ήταν να γίνει νωρίτερα αλλά λόγω της ρύπανσης στο ποτάμι καθυστέρησε για τρεις ολόκληρες μέρες. Χθες δόθηκε τελικά το «πράσινο» φως από τους αρμόδιους αλλά τελικά φαίνεται πως οι συνθήκες δεν ήταν διόλου κατάλληλες.




«Ήπια πολύ νερό, οπότε θα ξέρουμε αύριο αν είμαι άρρωστη ή όχι. Δεν έχει γεύση Coca-Cola ή Sprite, φυσικά. Καθώς κολυμπούσα κάτω από τη γέφυρα, ένιωσα και είδα πράγματα που δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ. Ο Σηκουάνας ήταν βρώμικος εδώ και εκατό χρόνια, οπότε δεν μπορούν να πουν ότι η ασφάλεια των αθλητών είναι προτεραιότητα. Αυτά είναι βλακείες!», ανέφερε στο VTM.

Η αθλήτρια την ώρα που βγαίνει από τον Σηκουάνα:

(πηγή Instagram)

Παράλληλα, μίλησε και για τα μέτρα πρόληψης που πήρε ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να αρρωστήσει τα επικίνδυνα επίπεδα E.Coli που είχαν εντοπιστεί προηγουμένως στο νερό.




«Αν ο αγώνας δεν είχε γίνει, θα ήταν ντροπή για τον οργανισμό, για το Παρίσι, για τη Γαλλία. Ήταν τώρα ή ποτέ, και δεν μπορούσαν να ακυρώσουν εντελώς τον αγώνα. Τώρα πρέπει απλώς να ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν πάρα πολλοί άρρωστοι αθλητές. Πήρα προβιοτικά, ήπια το Yakult μου (ιαπωνικό ζαχαρούχο προβιοτικό ρόφημα γάλακτος που έχει υποστεί ζύμωση με το στέλεχος βακτηρίων), δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα. Είχα την ιδέα να μην πίνω νερό, αλλά ναι, απέτυχε. Όπως ακριβώς είχα την ιδέα να μην πέσω, αλλά απέτυχε κι αυτό», είπε.

Η αθλήτρια τερμάτισε στην 24η θέση.




Δείτε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παπαστάμος πέρασε στα ημιτελικά των 200μ. μικτή ατομική – «Όνειρο που έχω από μικρός ο τελικός»
 
Σάλος: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε τον αγώνα με τρανς μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ, οριακά εκτός ο Μπίλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Κλαίω δύο μέρες, είναι η τελευταία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This