Aττική: Στις 25.000 οι παραβάσεις του ΚΟΚ που καταγράφηκαν τον Ιούλιο

Οι περισσότερες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, μη χρήση κράνους και ζώνης και υπερβολική ταχύτητα

Must Read

Την ανιούσα πήραν οι κλήσεις για τον Ιούλιο, με τους οδηγούς να πέφτουν στην παγίδα των παρανομιών αλλά και στα δίχτυα των αρχών. Οι τροχαίες παραβάσεις του ΚΟΚ που βεβαιώθηκαν στην Αττική ανήλθαν σε 24.863, εκ των οποίων οι 1.417 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της διεύθυνσης Τροχαίας.

Μεταξύ άλλων, οι 908 παραβάσεις ήταν για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, από τις οποίες 59 σε βαθμό πλημμελήματος, 4.131 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1.160 για όρια ταχύτητας, 1.132 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 273 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 252 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και 63 για επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από την σύγκριση του πρώτου 7μήνου του 2024 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του έτους 2023, παρατηρήθηκε μείωση κατά 11% στα τροχαία δυστυχήματα, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε γενικότερη μείωση των παθόντων από τροχαία ατυχήματα. Η Τροχαία με μήνυμά της υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή τροχαίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This