Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής – Λιποθύμησε πυροσβέστης στη Μαρίνα Ζέας

Η φωτιά στα σκάφη έσβησε όπως και στα οχήματα στη μάντρα στους Αγίους Αναργύρους

Must Read

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν αργά χθες τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αττική καθώς ξέσπασαν τρεις φωτιές, στην Βαρυμπόμπη, σε σκάφη στη Μαρίνα Ζέας και σε μάντρα αυτοκινήτων στους Αγίους Αναργύρους.

Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αγία Κυριακή Βαρυμπόμπης, στην περιοχή «Πέτρα» τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.

Στο σημείο αρχικά έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου οι οποίες λίγο αργότερα ενισχύθηκαν και στο σημείο επιχειρούσαν 45 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρου. Οι προσπάθειες των δυνάμεων έφεραν αποτέλεσμα καθώς λίγο πριν τη 1 οι φλόγες είχαν περιοριστεί σημαντικά.

Δείτε βίντεο:




Στην Βαρυμπόμπη πραγματοποιήθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μουσών και Ιωάννη Μίχα και στην Βαρυμπόμπης και Τύμβου Σοφοκλή. Λίγο μετά τη 1 οι παραπάνω δρόμποι δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία. και λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε στην περιοχή.




Ανάρτηση σχετικά με την φωτιά έκανε ο Βασίλης Κικίλιας αναφέροντας, μάλιστα, πως την φωτιά εντόπισε έγκαιρα το drone της Πυροσβεστικής!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Εδώ βλέπετε από το drone Μελισσίων την προ μίας ώρας έναρξη πυρκαγιάς στη #Βαρυμπόμπη, στους πρόποδες της #Πάρνηθας. Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις μας πρόλαβαν και έφτασαν εγκαίρως στο πεδίο. Το λόγο τώρα έχει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και η ΕΛΑΣ».

Δείτε την ανάρτηση:

Στη Μαρίνα Ζέας

Μια εφιαλτική εικόνα αντικρίζουν σήμερα το πρωί όσοι πολίτες περνούν από τη Μαρίνα Ζέας καθώς χτες το βράδυ ξέσπασε φωτιά σε σκάφη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση.




Η φωτιά ξεκίνησε από ένα σκάφος στην προβλήτα Α και σύντομα επεκτάθηκε στα άλλα δύο. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο τιθάσευσαν τις φλόγες.

Χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν 10 άτομα από την προβλήτα τα οποία έκαναν βόλτα αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν προς τη Μαρίνα Ζέας λόγω της φωτιάς.

Ωστόσο, από τις αναθυμιάσεις λιποθύμησε πυροσβέστης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στους Αγίους Αναργύρους

Τέλος, υπό έλεγχο τέθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα και η φωτιά που ξέσπασε σε οχήματα σε μάντρα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, στους Αγίους Αναργύρους.




Παρανάλωμα του πυρός έγιναν 10 οχήματα ενώ οι φλόγες δεν απείλησαν σπίτια.

Εξαιτίας της φωτιάς και των πυκνών καπνών έγινε εκτροπή των οχημάτων στην οδό Νίκου Πλαστήρα και στις διασταυρώσεις Στρ. Καλλάρη και Λιοσίων και Νιρβάνα και Σμηναγού Κελέτσκη.




 

Δείτε επίσης:

Πυροσβεστική: 31 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This