Ένθερμος υποστηρικτής της Αλγερινής πυγμάχου Ιμάν Κελίφ ο πρόεδρος Μακρόν!

Η προεδρία του Εμανουέλ Μακρόν αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της woke ατζέντας παγκοσμίως

Must Read

Τελικά τίποτα ίσως να μη γίνεται τυχαία σ’ αυτή τη ζωή!

Από τους πιο ένθερμους θαυμαστές της Αλγερινής πυγμάχου Ιμάν Κελίφ (Imane Khelif) είναι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Σε επίσκεψή του το 2022 μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο, ο Μακρόν φαίνεται να «λιώνει» στη θέα της διεμφυλικής ίντερσεξ ανδρογυναίκας κι ότι άλλο χαρακτηρισμό σκαρφιστούν για να κάνουν το παράλογο λογικό και το ανώμαλο, ομαλό, όσοι προωθούν τη woke ατζέντα!

Ο Γάλλος πρόεδρος, φαίνεται ιδιαίτερα γοητευμένος. Με πλατύ χαμόγελο σαν πρωτάρη ερωτευμένου που φλερτάρει, κοιτάζει στα μάτια την ανδρογυναίκα και μάλιστα φέρεται να της είπε πως αν περάσει στον τελικό της πυγμαχίας, θα βρεθεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνην στις κερκίδες, για να τη θαυμάσει και να την υποστηρίξει!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το ζεύγος Μακρόν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Αλγερία, καθώς η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, φέρεται να πέρασε εκεί κάποια χρόνια από τη ζωή της σε νεαρή ηλικία, «πριν από τη φυλομετάβαση» της, δηλώνουν όσοι υποστηρίζουν πως η Μπριζίτ, γεννήθηκε άνδρας.

Μάλιστα, λέγεται πως η Αλγερία, όπως και άλλες χώρες (Ρωσία-ΗΠΑ), έχουν πολλά στοιχεία γύρω από την πραγματική ιστορία της Μπριζίτ Μακρόν.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η προεδρία του Εμανουέλ Μακρόν, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της woke ατζέντας παγκοσμίως. Στις δυο κυβερνήσεις της θητείας του, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του επιλέχθηκαν από την LGBTQ+ κοινότητα ενώ η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, έγινε αποκλειστικά και μόνο στον αστερισμό των ΛΟΑΤΚΙ!

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Παγκόσμια κατακραυγή για την αδικία σε βάρος της Ιταλίδας πυγμάχου -«Ντροπή! Άντρας χτυπάει γυναίκα»

Σάλος: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε τον αγώνα με την Imane Khelif μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίζονται ως γυναίκες πυγμάχοι που αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα επειδή θεωρήθηκαν βιολογικά άντρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This