Υπεύθυνη δήλωση: «Ουδεμίαν απορία έχω»

Must Read

Διαβάζω σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα: «Finito la musica, passato le festa. Υστερα από εξαντλητική έρευνα ανωτάτων δικαστών  και τριών ανεξάρτητων Αρχών, που έψαξαν τα πάντα στην ΕΥΠ, από το σύνολο της δικογραφίας προκύπτει ότι ουδέποτε η ΕΥΠ ή άλλη κρατική υπηρεσία, όπως η Αντιτρομοκρατική, είχαν σχέση με το Predator, ούτε το χρησιμοποίησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο».

Διαβάζω μετά στην ιστοσελίδα newsbreak: «Ο Ελληνογάλλος σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, με την τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ξεσπαθώνει και ζητά να κατατεθεί άμεσα ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων σχετικά με τη διαφάνεια των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν αναφορικά με την επιλογή πολωνικής (“Ποιος κατάγεται από την Πολωνία; Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις” ήταν το αιχμηρό ερώτημά του και στους λογαριασμούς του στα social media) και όχι ελληνικής εταιρίας των στολών της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, καθώς και αθλητικών ενδυμασιών σε αγωνίσματα στα οποία έχουμε ελληνική εκπροσώπηση […] “Απορώ πώς η Ελλάδα βρέθηκε να είναι ντυμένη από μια πολωνική εταιρία. Εκανε κάποιος απευθείας ανάθεση ή έγινε διαγωνισμός, που δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς; Εμείς, ως Ελληνες σχεδιαστές, δεν θα έπρεπε να γνωρίζουμε κάτι; Κάποιος πρέπει να μας πει την αλήθεια”!».

Διάβασα λοιπόν όλα τα παραπάνω και δηλώνω υπευθύνως ότι ουδεμίαν απορίαν έχω (δηλωσίας ο νεαρός…).

Γιατί, εσείς έχετε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά σε Μεσσηνία και Αχαΐα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Στενύκλαρος, στη Μεσσηνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με μία...

More Articles Like This