Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται για «επικίνδυνη αποστολή» με θεαματικό ακροβατικό

Ο Χολιγουντιανός σταρ συγκεντρώνει τα φλας

Must Read

Μία σκηνή, ένας ρόλος που τον έχει συνηθίσει κυρίως από της «επικίνδυνες αποστολές»! Σε μiα άκρως θεαματική ενέργεια, για να σηματοδοτήσει την μετάβαση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 στους Αγώνες του Λος Άντζελες 2028 (το διάστημα της Ολυμπιάδας), ο Τομ Κρουζ πρόκειται να εκτελέσει ένα εντυπωσιακό ακροβατικό στην επερχόμενη τελετή λήξης, σύμφωνα με το TMZ.

Το φερόμενο σχέδιο προβλέπει ότι ο τρεις φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα αρχίσει να αιωρείται από την κορυφή του State de France, πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Καθ’ όλη την διάρκεια θα κουβαλάει πάνω του την επίσημη Ολυμπιακή σημαία.

Η μετάδοση των Αγώνων θα κοπεί στην συνέχεια, για ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ που θα δείχνει τον Κρουζ να ταξιδεύει στον επόμενο σταθμό του με αεροπλάνο, καθώς θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από την Γαλλία στο Λος Άντζελες… Έπειτα, θα πηδήξει από το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην πινακίδα του Χόλιγουντ!

Το ΤΜΖ μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σκηνής που πραγματοποίησε ο Κρουζ στο Χόλιγουντ. Οι λήψεις φέρουν ημερομηνία 16 Μαρτίου του 2024. Το «Hollywood Reporter» ανέφερε επίσης ότι ένα άλλο προγραμματισμένο κόλπο στο Λος Άντζελες που θα εμφανιζόταν στο βιντεοσκοπημένο κλιπ αφαιρέθηκε, καθώς η αστυνομία του ΛΑ δεν θέλησε να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο «Pacific Coast Highway». Η απόκτηση άδειας από την παράκτια επιτροπή της Καλιφόρνια στάθηκε ένα ακόμη εμπόδιο.

Ο Κρουζ δεν είναι άγνωστος στην συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2004, συμμετείχε στην λαμπαδηδρομία, μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα μέσω του Λος Άντζελες, ως μέρος του παγκόσμιου ταξιδιού που οδηγούσε στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Αυτή την φορά, η συμβολή του προφανώς θα είναι ακόμη πιο φαντασμαγορική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This