Πώς θα ξεπληρώσει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Must Read

Eκοβε την ανάσα το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» για τα ιλιγγιώδη «φέσια» των κομμάτων που «σώζουν» την πατρίδα καταστρέφοντάς την και δολοφονώντας το έθνος. Και οι δύο… εταιρίες μαζί χρωστάνε σε τράπεζες περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Μάλιστα, το χρέος μεγαλώνει αντί να μειώνεται. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα μας έγραφε για τη Ν.Δ.: «Οπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2023, η Νέα Δημοκρατία πέρσι είχε οφειλές 475.449.832,33 ευρώ σε τράπεζες, έναντι 425.600.611,17 το 2022. Δηλαδή, τα χρέη προς τις τράπεζες αυξήθηκαν κατά 49.848.221,16 ευρώ μέσα σε μόλις έναν χρόνο. Την ίδια στιγμή, αυξημένες είναι και οι οφειλές προς προμηθευτές, Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ., καθώς έφτασαν τα 12.399.897,14 ευρώ, έναντι 9.966.564,65 ευρώ το προηγούμενο έτος. Σε ό,τι αφορά το έλλειμμα της Ν.Δ., και αυτό, όπως οι οφειλές της, διαρκώς αυξάνεται. Ετσι, το 2023 εκτοξεύτηκε στα 54.357.699,84 ευρώ, από τα 44.591.660,80 ευρώ το 2022».

Κι η Πασοκάρα μια από τα ίδια: «Σύμφωνα με τον ισολογισμό του Κινήματος, που δημοσιεύθηκε χθες, για το έτος 2023 τα συνολικά χρέη του ΠΑΣΟΚ μόνο προς τις τράπεζες ανήλθαν στα 445.824.401,66 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 47.800.000 ευρώ μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 12%, παρά τις πολιτικάντικες και για τα μάτια του κόσμου υποσχέσεις περί “νοικοκυρέματος”. Προφανώς, το κόμμα δεν πληρώνει ούτε ευρώ και ουδείς ασχολείται!»

Η λύση για την αποπληρωμή είναι απλή και ο λαός, αν τεθεί σε δημοψήφισμα, θα συμφωνήσει πάραυτα με την πρόταση: να πλειστηριαστούν τα ονόματα των κομμάτων και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους (αν έχουν), και να επιβληθεί κοινωνική εργασία για μερικές χιλιετίες για πρώην και νυν προέδρους και στελέχη, καθώς και για τους αρχιτραπεζίτες που συμφώνησαν να δημιουργηθούν τέτοιες τεράστιες μαύρες τρύπες στα ταμεία των πιστωτικών ιδρυμάτων. Φυσικά, στους προαναφερθέντες να επιβληθούν ισόβια στέρηση εξόδου από τη χώρα και οριστική αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων τους.

Αρκετά μας σώσανε και… αυτοθυσιαστήκανε. Ας το κάνουν κάποιοι άλλοι, που δεν θα συνάπτουν θαλασσοδάνεια θέτοντας ως εγγύηση μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις στα κομματικά μαντριά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάποτε τα χρέη αυτά θα μπουν στον ισολογισμό και θα τα πληρώσει ο “μαλάκας λαός” (έκφραση Ζουράρι), ο οποίος συνεχίζει να θεοποιεί τις συμμορίες, που λέγονται κόμματα. Αν ένα απ’ αυτά δεν χρώσταγε ποτέ ούτε μία δεκάρα, αυτό ήταν η ΧΑ, που φυλάκισαν ως εγκληματική συμμπορία…

    ΥΓ: Παραπάνω γίνεται λόγος για τα χρέη προς τις τράπεζες. Δεν ξέρουμε τι χρωστούν αλλού (π.χ, ΔΕΗ, παλαιό ΙΚΑ, ΟΤΕ κλπ).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη σερί ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών – Η Ιταλία επικράτησε με 12-8

Δεν τα κατάφεραν ούτε σήμερα οι πολίστριές μας, καθώς γνώρισαν την ήττα με 12-8 από την Ιταλία στο τρίτο...

More Articles Like This