Συναγερμός στο Παρίσι για «βόμβα» κοντά στο Stade de France

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σεν Ντενί, όπου βρίσκεται το Stade de France, μετά από πληροφορίες ότι κοντά στο στάδιο όπου σήμερα, Παρασκευή 2/8, ξεκίνησαν τα  ολυμπιακά αθλήματα του στίβου, εντοπίστηκε «ύποπτο αντικείμενο».

Σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», στην περιοχή σήμανε συναγερμός για «βόμβα», όταν αστυνομικοί που περιπολούσαν έξω από το Stade de France, εντόπισαν ένα ύποπτο αντικείμενο και αμέσως στο σημείο κλήθηκε ομάδα πυροτεχνουργών. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, ο περιβάλλοντας χώρος του σταδίου παραμένει αποκλεισμένος.

Σε προσωρινό «lockdown», λόγω της -φαινομενικής- απειλής, έθεσαν οι γαλλικές Αρχές και  τον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό Saint Denis Porte de Paris.

Σημειώνεται πως την ώρα οι Αρχές εξέδωσαν την προειδοποίηση για βόμβα, το στάδιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 80.000 άτομα, ήταν άδειο, καθώς οι πρώτοι αγώνες ολοκληρώθηκαν στις 13:00 (τοπική ώρα) και οι επόμενοι επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 18:00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This