Συμβουλές από σεξολόγο για μικρές στιγμές… δροσιάς στις ερωτικές συνευρέσεις

Η στάση «κουταλιά παγωτού», η... καουμπόισσα και το ραντεβού για... τρελίτσες μπροστά στο ψυγείο

Must Read

Από τη στάση «κουτάλια παγωτού» μέχρι το «στα όρθια» μπροστά στην ανοιγμένη πόρτα του ψυγείου, κορυφαία Βρετανίδα σεξολόγος προτείνει τις πέντε καλύτερες στάσεις του σεξ που θεωρεί ιδανικές για το καλοκαίρι, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο καύσωνας «σκοτώνει» το σεξ, μια και το τελευταίο πράγμα που αντέχει κανείς είναι να νιώθει ένα άλλο καυτό κορμί πάνω στο δικό του.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Παρόλο που το «κουταλάτο» θεωρείται ιδανική στάση του σεξ για τον χειμώνα, η σεξολόγος Κέιτ Τέιλορ, σύμφωνα με τη «Sun», βρήκε τρόπο να τη μετατρέψει σε άκρως καλοκαιρινή στάση. Την ονόμασε «κουτάλια παγωτού», καθώς προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στους δύο παρτενέρ.

Η Τέιλορ συστήνει στους εραστές αρχικά να αλείψουν με κρέμα σώματος ο ένας το κορμί του άλλου. Μπορούν να το κάνουν στο πλαίσιο των προκαταρκτικών, γεγονός που θα κορυφώσει την έξαψη. Στη συνέχεια μπορούν να λάβουν τη γνωστή στάση «κουταλάτο» με τη γυναίκα να ξαπλώνει στο ένα πλευρό της και τον άνδρα να κάνει το ίδιο πίσω της. Η Τέιλορ επισημαίνει ότι η κρέμα σώματος θα αρχίσει σταδιακά να εξατμίζεται, γεγονός που θα κάνει τους εραστές να νιώθουν τα κορμιά τους πιο δροσερά, σαν να γεύονται με κουτάλι τη δροσιά του παγωτού.

Η στάση που η Τέιλορ ονόμασε «στην άκρη του παραδείσου» προσφέρει την ελάχιστη επαφή των κορμιών, έτσι ώστε να μη ζεσταίνει ο ένας τον άλλον τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του δροσερού αέρα. Παράλληλα, όμως, διασφαλίζει το μέγιστο της απόλαυσης, αφήνοντας υποσχέσεις για εκρηκτικές κορυφώσεις. Εξηγώντας τη στάση του σεξ, η Βρετανίδα σεξολόγος υποστηρίζει ότι η γυναίκα καλό θα ήταν να ξαπλώσει στο κρεβάτι έτσι ώστε η λεκάνη της να βρίσκεται στην άκρη του στρώματος. Ο άνδρας στέκεται μπροστά της όρθιος ή γονατιστός στο πάτωμα και την πιάνει από τους γοφούς. Η γυναίκα έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει με τα πόδια της τον λαιμό του ώστε να επιτυγχάνεται βαθύτερη διείσδυση ή να τα σηκώσει όρθια κατακόρυφα ή απλώς να τα έχει στα πλάγια.

Το «καθιστό»

Στα ζευγάρια που δεν θέλουν να στερηθούν τη μέγιστη σωματική επαφή κατά το σεξ η Τέιλορ προτείνει το «καθιστό» σεξ και τους υπόσχεται ότι έτσι θα ενεργοποιηθεί το περιβόητο σημείο G της γυναίκας. Καλεί τον άνδρα να απλώσει ένα σεντόνι στο πάτωμα και να καθίσει πάνω του με ανοιχτά πόδια, ενώ η γυναίκα κάθεται στη συνέχεια μπροστά στον άνδρα, αγκαλιάζοντας με τα πόδια της την πλάτη του. Η στάση επιτρέπει στους δύο εραστές να κοιτάζονται στα μάτια, αλλά και να έχουν επαφή με όλη την μπροστινή πλευρά του σώματός τους. Οταν ζεσταίνονται, όμως, μπορεί να απομακρυνθούν μέχρι να δροσιστούν. Παράλληλα εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή δροσιά στο δωμάτιο, καθώς, όπως αναφέρει η σεξολόγος, ο ζεστός αέρας ανεβαίνει πιο ψηλά, ενώ ο δροσερός αέρας είναι πιο κοντά στο πάτωμα.

Η «καθισμένη ανάποδα καουμπόισσα» προσφέρει μικρή σωματική επαφή, διασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω από τα κορμιά για να τα δροσίσει, όταν το σεξ ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία. Η Τέιλορ θεωρεί τη συγκεκριμένη στάση του σεξ ιδανική για τον καναπέ και εξηγεί ότι ο άνδρας πρέπει να ξαπλώσει πάνω του ανάσκελα. Τη δυσκολότερη και την περισσότερη δουλειά καλείται να την κάνει η γυναίκα, η οποία «καβαλάει» τον άνδρα με την πλάτη της και τα οπίσθιά της γυρισμένα προς το πρόσωπό του. Εκείνος έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τις κινήσεις της με τα χέρια του. Αν το επιτρέπουν οι… κοιλιακοί του άνδρα η στάση μπορεί να γίνει και πάνω σε καρέκλα, όπως τουλάχιστον συστήνει η σεξολόγος.

Σε αυτή την περίπτωση τα δύσκολα είναι για τον άνδρα, καθώς ουσιαστικά το σώμα του θα στηρίζεται μόνο στα οπίσθιά του. Το πλεονέκτημα που βρίσκει η Βρετανίδα σεξολόγος στο να το κάνει ένα ζευγάρι «στα όρθια» είναι η… ταχύτητα, καθώς οι αντοχές του άνδρα στο να σηκώνει βάρη δεν είναι ατελείωτες. Για αυτό η Τέιλορ προτρέπει τα ζευγάρια να βγάλουν όλο το πάθος τους ενώ το κάνουν με τον άνδρα όρθιο και τη γυναίκα να έχει σκαρφαλώσει πάνω του.

Προεργασία

Συστήνει παθιασμένα φιλιά, δαγκώματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φέρει την κορύφωση στα γρήγορα, συνοδευόμενη από μια μεγάλη έκλυση αδρεναλίνης. Προφανώς συμβουλεύει τα ζευγάρια να μη φορούν κανένα ρούχο αν η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου και ρίχνει την ιδέα να το κάνουν μπροστά στην ανοιγμένη πόρτα του ψυγείου, για περισσότερη δροσιά.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This