Νυν και πρώην έκαναν άνω κάτω τη Μυτιλήνη για τα μάτια της Αλεξάνδρου

Ταβέρνα «ρινγκ»!

Must Read

Νέες περιπέτειες για τη Μαρία Αλεξάνδρου, αυτή τη φορά στο νησί της Λέσβου, καθώς δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της, με αποτέλεσμα μάλιστα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», όλα συνέβησαν το βράδυ της 31ης Ιουλίου σε γνωστή ταβέρνα του νησιού. Η εντυπωσιακή πρώην πορνοστάρ περνούσε τις διακοπές της με τον σύντροφό της στη Μυτιλήνη, κάνοντας καθημερινά πολλές αναρτήσεις και στόρι στα social media. Ενώ το ζευγάρι απολάβανε τον έρωτά του, ένα αναπάντεχο περιστατικό αναστάτωσε τη ραστώνη των διακοπών του.

To βράδυ, λοιπόν, της Τετάρτης κι ενώ οι δυο τους δειπνούσαν σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, ξαφνικά εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, οποίος, βλέποντας τις αναρτήσεις της με το αμόρε της, έγινε... Τούρκος και πήρε το πλοίο της γραμμής για να τα κάνει… λίμπα! Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών και πελατών ο πρώην της άρχισε να ζητάει τον λόγο από τον νυν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια και η ταβέρνα να μετατραπεί σε ρινγκ, με το μοντέλο να βάζει τις φωνές σε κατάσταση σοκ, ζητώντας να σταματήσουν τον καβγά.

Οι πελάτες του μαγαζιού και οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, όμως μάταια, καθώς μετέτρεψαν σε ρινγκ την ταβέρνα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία και να οδηγηθούν και οι τρεις τους στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, καθώς τα πράγματα ηρέμησαν, αποφάσισαν να μην προβούν σε μηνύσεις εκατέρωθεν, με το περιστατικό να θεωρείται λήξαν, δίνοντας όμως πρόωρο τέλος στις διακοπές του μοντέλου, το οποίο μαζί με τον σύντροφό του επέστρεψε στην Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι για τη Μαρία Αλεξάνδρου εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις καθώς έχει υποβάλει δύο μηνύσεις, μία για άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό και μία για ομαδικό βιασμό σε βάρος «θηλυκής συμμορίας» στη Θεσσαλονίκη, που συνέβη το 2021.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This