Σάμος: Στην δικαιοσύνη 29χρονος διακινητής μεταναστών ο οποίος συνελήφθη χθες

Must Read

Στην δικαιοσύνη οδηγείται ένας 29χρονος διακινητής μεταναστών τον οποίο «τσάκωσαν» χθες οι λιμενικές αρχές στη Σάμο καθώς μετέφερε στο νησί 23 αλλοδαπούς σε σκάφος.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί σε δίκη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί διακίνησης υπηκόων τρίτων χωρών και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί καθώς το σκάφος με τους μετανάστες είχε ξεκινήσει από την Τουρκία με κατεύθυνση τα νοτιοανατολικά της Σάμου. Το λιμενικό ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο με περιπολικό.

Τα στελέχη έκαναν σήματα προς τον χειριστή του σκάφους να σταματήσει, ωστόσο, δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Τελικά το σκάφος ακινητοποιήθηκε και ο 29χρονος συνελήφθη.

Οι αλλοδαποί, 10 άντρες, 6 γυναίκες και 7 ανήλικα, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Πυθαγορείου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This