Ελισάβετ Τελτσίδου: Η συγκινητική υποδοχή της οικογένειάς της στο αεροδρόμιο

Η ανάρτηση που έκανε η αθλήτρια

Must Read

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι στην Ελισάβετ Τελτσίδου στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η 28χρονη αθλήτρια του τζούντο από το Μενίδι είχε πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και είχε ως στόχο να κερδίσει ένα μετάλλιο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι δικοί της άνθρωποι οι οποίοι είναι στο πλευρό της στις νίκες αλλά και στις ήττες την υποδέχθηκαν σα να είχε κερδίσει με πανό, λουλούδια και συνθήματα. Μάλιστα έκαναν την απόσταση από τις Αχαρνές μέχρι το αεροδρόμιο με πούλμαν που είχε «επιστρατευτεί» ειδικά γι’αυτό το σκοπό το οποίο θα μετέφερε την αθλήτρια πίσω στο σπίτι ενώ περίμεναν στο χώρο των αφίξεων επί τέσσερις ώρες καθώς η πτήση από το Παρίσι είχε καθυστέρηση.

Η αθλήτρια έκανε μια συγκινητικά ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την υποδοχή και την υποστήριξη που δέχεται.

«Κάποιοι είναι πάντα εκεί με τόση αγάπη κ θαυμασμό στα μάτια τους… χάσεις κερδίσεις.. ίσως αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία
Ξημερώματα με περίμεναν τέσσερις ώρες ακούραστοι στην πόρτα του αεροδρομίου λόγο καθυστέρησης και ήρθαν και με πούλμαν…χαχα
Σας αγαπώ πολύ! Εσείς ήσασταν η δύναμη μου», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This