«Σφάζονται» Κασσελάκης και Πρώτο Θέμα

Η πισίνα, τα δάνεια, η διαπλοκή και μέσα σε όλα... πετάχτηκε κι ο Άδωνις να πει τα δικά του!

Must Read

Μια πισίνα, μερικά δάνεια που… εξανεμίστηκαν και πολλά… γύρω-γύρω αποτελούν την ιδανική «συνταγή» για μια… εκρηκτική αντιπαράθεση, όπως αυτή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και το Πρώτο Θέμα.

Οι αποκαλύψεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος και οι αντίστοιχες της εφημερίδας για την πισίνα στην εξοχική κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, έχουν κάνει τους τόνους να ανέβουν, όπως φάνηκε και από τη σημερινή ανάρτηση του τελευταίου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την εφημερίδα «πληρωμένο πιστόλι του κ. Μητσοτάκη που βρίσκεται σε ευθεία διασύνδεση με το Μαξίμου», ενώ επανέρχεται στο θέμα των δανείων της, κάνοντας λόγο για «άφεση χρέους» μέσω «εικονικών» πωλήσεων από fund σε fund.

Απευθυνόμενος προσωπικά στον εκδότη του Πρώτου Θέματος, τον οποίο μάλιστα σε άλλο σημείο της ανάρτησης τον χαρακτηρίζει «υπόδειγμα διαπλοκής», ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες:

«Κύριε Καραμήτσο: Εγώ δεν κρύβομαι. Πολεμήστε με όσο θέλετε και εσείς και ο εντολέας σας που κινεί τα νήματα. Δείχνετε πόσο με φοβάται το σύστημα (και καλά κάνει). Τώρα που θα είστε αμφότεροι διακοπές στην Τήνο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και τα επόμενα σχέδιά σας εναντίον μου».

Σε ότι αφορά την πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δεν έγινε «καμία εκσκαφή» και πως κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού, «έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι)».

  • Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

Όταν τα βάζεις με το Πρώτο Θέμα, το «πληρωμένο πιστόλι» του κ. Μητσοτάκη που βρίσκεται σε ευθεία διασύνδεση με το Μαξίμου, είναι λογικό να εισπράττεις το τίμημα.
Ιδίως όταν υπάρχει επείγουσα ανάγκη αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και της κατάλυσης του κράτους δικαίου.

Πρώτα ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, ο κ. Καραμήτσος, αποκρύπτει ότι ήταν στόχος του Predator.

Ύστερα δεν απαντά γιατί πληρώθηκε (τουλάχιστον) δύο τιμολόγια από τους διαχειριστές του Predator στην Ελλάδα!

Και, βέβαια, είναι το site και το έντυπο που «θάβει», ακόμη και τώρα, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης…

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε λίγο φως στο πηχτό σκοτάδι της Διαπλοκής:

1. Στις 10 Απριλίου 2020 η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ πώλησε (μεμονωμένα) τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ύψους 29 εκατ. € στο fund Blantyre Capital αντί 10εκ.€ (ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το fund;)

2. Στις 2 Ιουνίου 2020 τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ μεταβιβάζονται από το Blantyre στο fund Meru Sarl του Λουξεμβούργου (έναντι ποιου τιμήματος;).

3. Στις 19 Ιουλίου 2021 τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ πωλούνται από το fund Meru στην εταιρεία Masiero Consultants Ltd, η οποία είχε κεφάλαιο μόλις 3.000€.

Οι πωλήσεις από fund σε fund είναι καταφανώς ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ για να εξαφανιστούν τα ίχνη της άφεσης χρέους για τα συγκεκριμένα δάνεια.

Κύριε Καραμήτσο:

Εγώ δεν κρύβομαι.
Πολεμήστε με όσο θέλετε και εσείς και ο εντολέας σας που κινεί τα νήματα. Δείχνετε πόσο με φοβάται το σύστημα (και καλά κάνει). Τώρα που θα είστε αμφότεροι διακοπές στην Τήνο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και τα επόμενα σχέδιά σας εναντίον μου.

Για την «πισίνα» (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ.
Άρα, τζίφος η «αποκάλυψη».

Κύριε Καραμήτσο, δε σας φοβάμαι.
Θα σας αποκαλύπτω όσο έχω δυνάμεις. Όχι ως πρόσωπο -δεν έχω τίποτα προσωπικά μαζί σας- αλλά ως υπόδειγμα διαπλοκής σε μία χώρα, η οποία απλώς δεν αντέχει άλλο σκοτάδι. Είμαι μάλιστα περήφανος που είμαι ο μόνος πολιτικός αρχηγός ο οποίος έχει την τόλμη να τα βάζει μαζί σας χωρίς να φοβάται το τίμημα.

Άλλωστε, τι είναι μία ήδη υπάρχουσα δεξαμενή νερού βάθους 1,40 μέτρων μπροστά στο βάθος της Διαφθοράς σας; 

Πετάχτηκε κι ο Άδωνις!

Στη διαμάχη «επενέβη» και ο… Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε μάλιστα και επικριτικό-ειρωνικό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, «εισπράττοντας» άμεσα την κατακραυγή από τους χρήστες του Twitter (X)!

Έγραψε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του κόμματοςμπαταχτσή:

Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;….μα τα γράφετε αυτά χωρίς ίχνος ντροπής; Και τί σχέση έχουν τα όποια δάνεια του @protothema
που εσείς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρανομήσατε τόσο εξόφθαλμα; Δηλ είπατε στον εαυτό σας; «Έμαθα αυτά για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος ας φτιάξω μία πισίνα εκεί που απαγορεύεται από το Σύνταγμα;»….και είστε «Αριστερός και Οικολόγος»;

  • Δείτε κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Κασελάκης το παίζει αυστηρός κριτής και είναι μια λουμπίνα, ένα λαμόγιο του κερατά. Τζους Στέφανε.

    • Είμαι τρολ της Πειραιώς,είμαι τρολ της ΝΔ,είμαι τρολ του Κούλη κρυφακούλη,είμαι ένας μ@λ@κ@ς και μισός!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This