Ο εισαγγελέας που λησμόνησε να δηλώσει κάτι χιλιάρικα, αθωώθηκε και προήχθη

Must Read

Σε μία πολύ μακρινή χώρα, την Ζανζουάλη, ήταν ένας εισαγγελέας που λησμόνησε να εγγράψει στη δήλωση πόθεν έσχες που υπέβαλε ένα ποσό ύψους 30.000 ευρώ. Οι αρχές το ανακάλυψαν και τού άσκησαν δίωξη για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Ο εισαγγελέας αντέδρασε κινήθηκε δικαστικά και απαλλάχθηκε οριστικά με βούλευμα για τις κατηγορίες που τού είχαν απαγγελθεί. Κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για την αναβάθμισή του σε αντιπρόεδρο του  Ζανζουαλινού, αντίστοιχου Αρείου Πάγου. 

Στην ίδια χώρα, στην οποία δεν επιθυμώ να πάω ούτε καν για διακοπές, ήταν και μία ανώτατη δικαστική λειτουργός που βρέθηκε μπλεγμένη σε παραδικαστικό κύκλωμα. Λεπτομέρειες. Η αρμόδια Αρχή της Ζανζουάλης που επιλέγει τους ανώτατους δικαστές έκρινε πως μπορεί να προαχθεί σε αντιπρόεδρο του εκεί Αρείου Πάγου. Προηγουμένως παρέα με άλλους 12 συναδέλφους της είχε ψηφίσει θετικά για την καταδίκη πολιτικού που έσυρε η κυβέρνηση της Ζανζουάλης στα ανώτατα δικαστήρια. Ευτυχώς όλα αυτά συμβαίνουν στη μακρινή Ζανζουάλη.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This