Εκεί φτάσαμε! Ο πατέρας της Κελίφ καμαρώνει κιόλας και… υπερασπίζεται την πυγμάχο, χαρακτηρίζοντάς την «ηρωίδα»

Είναι... και περήφανος

Must Read

Ο ντόρος καλά κρατεί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ομάρ Κελίφ, αντί να κρατήσει μία διακριτική κι αθόρυβη στάση, ο πατέρας της (;) intersex πυγμάχου Ιμάν Κελίφ είπε ότι μεγάλωσε την… κόρη του «για να είναι γενναία», δείχνοντας -άκουσον- με περηφάνια και «καμάρι» μία παιδική φωτογραφία, έχοντας το παιδί του τα μαλλιά τμαζεμένα σε κοτσίδες!

«Από μικρή το πάθος της ήταν πάντα ο αθλητισμός», είπε ο 49χρονος πατέρας της Κελίφ, η οποία είναι στο μάτι του κυκλώνα και έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την συμμετοχή της στους Αγώνες. Προφανώς ο πατέρας θαμπωμένος από τα φώτα και την λάμψη και τις απολαβές που φέρνει η δόξα των Αγώνων δήλωσε:

“Το παιδί μου είναι κορίτσι. Μεγάλωσε ως κορίτσι. Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Την μεγάλωσα να είναι εργατική και γενναία. Έχει ισχυρή θέληση να εργαστεί και να προπονηθεί.

Η Ιταλίδα που αντιμετώπισε δεν μπόρεσε να νικήσει την κόρη μου, γιατί η κόρη μου ήταν πιο δυνατή κι εκείνη πιο μαλθακή. Αυτές οι κριτικές και οι φήμες στοχεύουν να την αποσταθεροποιήσουν. Της λέω να τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος στο ρινγκ και ελπίζω ότι θα τιμήσει την Αλγερία και τις αραβικές χώρες και θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο”. Μία απίστευτη υπόθεση βγαλμένη από… τις οικογενειακές ιστορίες στα βάθη της Αλγερίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This