Καλαμάτα: Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες – Για τουλάχιστον 20 ημέρες βίαζε την αδερφή του ο 35χρονος

Σοκαριστικά στοιχεία

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την σοκαριστική είδηση ότι μία 36χρονη στην Καλαμάτα έζησε το μαρτύριο και τον εφιάλτη του βιασμού από τον ίδιο της τον αδερφό...

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νεότερα στοιχεία, που έρχονται στο φως, για την υπόθεση, με τις λεπτομέρειες και το χρονικό για την σκοτεινή δράση και τις αρρωστημένες ορέξεις του 35χρονου άνδρα.

Όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, ο 35χρονος της φέρεται να βίαζε την αδερφή του, το ίδιο του αίμα, τουλάχιστον τις τελευταίες 20 ημέρες! Απειλώντας την μάλιστα ότι αν τον καταγγείλει στις Αρχές, θα… την διώξει από το σπίτι, όπου διέμεναν. Πώς έχει το χρονικό της φρίκης:

Την περασμένη Τρίτη ο άνδρας ανάγκασε την αδερφή του να φύγει από το σπίτι και εκείνη ζούσε προσωρινά σε παγκάκι! Το βράδυ της επομένης, η 36χρονη επικοινώνησε με την γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 και κατήγγειλε -όχι μόνο την εκδίωξή της από το σπίτι- αλλά και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον αδερφό της. Δύο ώρες αργότερα από την καταγγελία ο 35χρονος συνελήφθη από τα αστυνομικά όργανα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για ενδοοικογενειακή βία. Παράλληλα, σε βάρος του σχηματίζεται η δικογραφία για βιασμό, η οποία διαβιβάζεται ήδη στις εισαγγελικές Αρχές.

Η 36χρονη μετά την καταγγελία, δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του αδερφού της, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει χρήση Κουμπιού Πανικού (Panic Button), παρά μόνο αποδέχθηκε την μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, συνοδεία αστυνομικών.

Για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, ο 35χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών για την άσκηση ψυχολογικής βίας και την απειλή να μην τον καταγγείλει για τις ειδεχθείς πράξεις του. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα. Η καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της περιλαμβάνεται σε διαφορετική δικογραφία και η πορεία της σοβαρής υπόθεσης θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες, καθώς εξετάζονται όλες οι λεπρομέρειες βάσει στοιχείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This