Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης από το Διδυμότειχο – Είχε υποστεί άγριο βιασμό, ακόμη και παρά φύσιν!

Φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί

Must Read

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης μητέρας πέντε παιδιών, που βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 35χρονου συντρόφου της, που την κρατούσε χωρίς την θέλησή της στο σπίτι του, την χτυπούσε και την βίαζε, στο Διδυμότειχο.

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα, η γυναίκα βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση τόσο κατά όσο και παρά φύσιν. Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη -ο οποίος ακόμη αναζητείται- αποτελεί το γεγονός ότι η 32χρονη μητέρα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί, ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο!

Μετά την εξέταση η γυναίκα, που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.

Η φρίκη που βίωνε η 32χρονη

Τις τελευταίες ώρες οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του τρόμου έχουν λάβει μορφή «χιονοστιβάδας». Η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με άλλον σύντροφο. Πριν από έναν μήνα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 35χρονο κατηγορούμενο κι αποφάσισε να αφήσει τα παιδιά στην Καβάλα, να πάει στο Διδυμότειχο και να τον γνωρίσει από κοντά, δίχως να μπορεί να φανταστεί πως έτσι θα ξεκινούσε το μαρτύριό της.

Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει. Μάλιστα, όταν την έβγαζε βόλτα, φρόντιζε να της φορά μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Επί τόπου κλήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας, που έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν τα σημάδια στο σώμα της 32χρονης. Αμέσως, τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, μαζί τα παιδιά της, τα οποία κρατούνται για φύλαξη. Η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος παραμένει άφαντος, αφού στην θέα των αστυνομικών πρόλαβε να το βάλει στα πόδια. Πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, που έχει απασχολήσει για παρόμοια περιστατικά. Ειδικότερα, φέρεται να έχει προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ τον Φεβρουάριο είχε απασχολήσει την αστυνομία όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικο του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου.

Οι αναρτήσεις με τα όπλα

Ο δράστης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, ήταν ενεργός στα social media και έκανε συχνές αναρτήσεις με όπλα.

«Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» έγραψε στην λεζάντα εικόνας στο Facebook με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο.

«Ευλογώ αυτόν που ήρθε να μου πάρει τη ζωή, αλλά τα συλλυπητήριά μου αν δεν μπορεί» γράφει η λεζάντα άλλης φωτογραφίας.

Έδερνε και τις πρώην κοπέλες του ο νταής

Παράλληλα από την έρευνα της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε, πως ο νταής, ο οποίος είναι Ρομά στην καταγωγή, είναι γνωστός καθώς είχε απασχολήσει με παρόμοια περιστατικά κατά το παρελθόν σε βάρος πρώην συντρόφων του.

Δείτε το σπίτι στο οποίο ήταν φυλακισμένη:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This