Ο απόλυτος εξευτελισμός του ολυμπιακού πνεύματος στον τελικό της πυγμαχίας

Must Read

Εξαιτίας της γάγγραινας του γουοκισμού που μολύνει τις κοινωνίες μας, στον τελικό της γυναικείας πυγμαχίας θα βρεθούν αντιμέτωποι 2 βιολογικοί άνδρες που έχουν αποκλείσει όλες τις γυναίκες!

Η Ιμάν Κελίφ θα αντιμετωπίσει την Λιν Γιου Τινγκ, που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει απομακρύνει απ όλες τις διοργανώσεις της για να προστατεύσει τις γυναίκες πυγμάχους. Η ΙΒΑ, με ανακοίνωση της καταδίκασε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και την Παγκόσμια Πυγμαχία (World Boxing) επειδή επιτρέπουν σε μη επιλέξιμους αθλητές να αγωνίζονται

Η ΙΒΑ, ανακοίνωσε επίσης πως θα δώσει στην Ιταλίδα Αντζελα Καρίνι, χρηματικό έπαθλο 50.000 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι έχασε μέσα σε 46 δευτερόλεπτα τον αγώνα από την/τον Ιμάν Κελίφ, στους ημιτελικούς της πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο απόλυτος δημόσιος εξευτελισμός ,παρακολουθήσαμε όλοι μας με τις ευλογίες της Ολυμπιακής ( εμετικής) επιτροπής τον δημόσιο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από άνδρα ! Εύγε και εις ανώτερα !

  2. Μια αηδιαστικά ερμαφρόδιτη διοργάνωση. Παρακμή, σήψη και αποθέωση της παράνοιας. Ξύνουμε τον πάτο μιας σάπιας δυτικής κοινωνίας λίγο πριν την τιμωρία μας με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

  3. Γέμισε ο κόσμος ψυχασθενείς οι οποίοι χαίρουν της προστασίας και υποστήριξης των εμπνευστών της γουόκ ατζέντας. Η κοινωνία πήρε την κατιούσα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This