«Καρδιογράφημα» η φετινή τουριστική σεζόν – Τι λένε οι επαγγελματίες του κλάδου για την κίνηση

Must Read

Καλή, αλλά όχι ικανοποιητική είναι η τουριστική κίνηση στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τους επαγγελματίες του κλάδου να εκτιμούν πως ναι μεν υποδέχονται σωρεία επισκεπτών, όμως δεν ξοδεύουν χρήματα.

«Κόσμο, να μην πούμε ψέματα, είμαστε καλά αλλά όχι όπως περιμέναμε. Υπάρχει κόσμος, δεν έχει πολλή κατανάλωση, όσο θα θέλαμε», λέει η πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών ιστορικού κέντρου Πρέβεζας, Ιωάννα Κώτση και συνεχίζει:

«Στην εστίαση και την αγορά είναι λίγο πεσμένα. Έχει πολλές ομορφιές στην περιοχή, οτιδήποτε θέλει ο επισκέπτης, βουνό θάλασσα και είμαστε πολύ οικονομικοί. Ο καιρός είναι ωραίος, οι θάλασσες πεντακάθαρες, είμαστε από τις λίγες περιοχές που δεν πληρώνεις την ξαπλώστρα».

«Η κατανάλωση έχει μειωθεί πάρα πολύ»

Παρόμοια είναι η εικόνα και στη Χαλκιδική«Η σεζόν πάει καρδιογράφημα. Κάθε μέρα δεν ξέρουμε το τι θα μας φέρει, είναι περίεργη σεζόν έχει κόσμο μεν αλλά ο κόσμος δεν ξοδεύει», λέει ο Μάριος Γιοβανούδας, ιδιοκτήτης beach bar στην Τορώνη Χαλκιδικής και συμπληρώνει:

«Υπάρχει τρομερά μεγάλη δυσκολία στο οικονομικό κομμάτι. Φαίνεται πως φέτος τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Η κατανάλωση έχει μειωθεί πάρα πολύ. Έχουμε κόσμο αλλά δεν έχουμε τους τζίρους που περιμένουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This