Η παρωδία του Παρισιού: Καμία ομάδα μπάσκετ στο Ολυμπιακό Χωριό – Πόσο πληρώνει η Team USA

Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών αποφάσισαν να μείνουν σε ξενοδοχείο

Must Read

Όχι μόνο η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, αλλά και οι υπόλοιπες επτά που συμμετέχουν στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισαν να μείνουν εκτός Ολυμπιακού Χωριού, στο Παρίσι! Γιατί άραγε; Είναι τέτοιες οι συνθήκες που προτιμούν οι Ομοσπονδίες να πληρώσουν κάτι παραπάνω από το να μπλέξουν με την ακαταστασία που επικρατεί και την ανοργανωσιά.

Αιτία λοιπόν για όλο αυτό δεν είναι άλλη από τις δυσλειτουργίες και τις ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί στους χώρους φιλοξενίας των αθλητών, από τους αρμόδιους, με αποτέλεσμα οι ομοσπονδίες να αποφασίσουν να παρέχουν όλες τις ανέσεις στις αποστολές τους, αναλαμβάνοντας όλο το κόστος.

Σημειώνεται, πάντως, πως η Team USA είχε αποφασίσει εξ αρχής να μείνει εκτός Ολυμπιακού Χωριού. Μάλιστα για τις δύο ομάδες μπάσκετ της χώρας, ανδρών και γυναικών, θα διατεθεί ένα κονδύλι 15 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να διαμείνουν -όπως και συμβαίνει ήδη- σε έναν χώρο που τους παρέχει όλες τις ανέσεις. Σε ξενοδοχείο άλλωστε μένει και η Εθνική μας ομάδα, για να έχει την ηρεμία της ενόψει του αυριανού ματς με την Γερμανία, ενώ απομονωμένη είναι και η εθνική Γαλλίας που επίσης δεν επέλεξε το Ολυμπιακό χωριό. Καθόλου τυχαίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This