Ρεκόρ σε… ακριβά ραβασάκια το τελευταίο τετράμηνο – Σημειώθηκαν πάνω από 67.000 παραβάσεις

Must Read

Περισσότερες από 67.800 παραβάσεις στον ΚΟΚ έχουν βεβαιωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ μόνο τον Δεκέμβριο του 2019 βεβαιώθηκαν συνολικά 15.565 παραβάσεις!

Ο αριθμός αυτός είναι τεράστιος και αποδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι ο Ελληνας δεν έχει καμία κοινωνική ευαισθητοποίηση, δεν σέβεται τον συνάνθρωπό του και αδιαφορεί για τις επιπτώσεις που έχουν οι πράξεις του στον διπλανό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι βεβαιώσεις προστίμων για παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ΑμεΑ, καθώς αποτελεί σχεδόν «εγκληματική ενέργεια» να εγκλωβίζεις και να παγιδεύεις τον συνάνθρωπό σου. 

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Διαμαρτυρία των κατοίκων έξω από το Α.Τ. το Σάββατο

Από τις 15.565 παραβάσεις οι 3.075 αφορούσαν παράνομη στάση – στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, οι 7.952 ήταν για παράνομη στάση – στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, οι 2.006 για παράνομη στάση – στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζοδρόμων ή πάνω σε αυτούς, οι 1.808 για παράνομη στάση – στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, οι 405 για παράνομη κίνηση οχημάτων σε λεωφορειοδρόμους, οι 167 για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους και οι 152 για υπερβολική ηχορύπανση από οχήματα.

Από την έναρξη του προγράμματος αυξημένων ελέγχων, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 67.808 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 12.606 αφορούσαν παράνομη στάση – στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ. 

Οι 33.785 κλήσεις κόπηκαν για παράνομη στάση – στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, οι 9.337 για παράνομη στάση – στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς, οι 7.626 για παράνομη στάση – στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, οι 2.266 για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειοδρόμους, οι 931 για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και οι 1.257 για ηχορύπανση από οχήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This