Διακοπές στην Αλβανία έκανε η Ιωάννα Τούνη με την παρέα της – Οι αντιδράσεις για τις τιμές

Must Read

Διακοπές με την παρέα της στους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας έκανε η Ιωάννα Τούνη, με τον φίλο της Στηβ να μοιράζεται στιγμιότυπα από το tour στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε από εστιατόριο όπου γευμάτισαν, έδειξε τα πιάτα και μίλησε για τις τιμές, οι οποίες όπως αναφέρει ανέβηκαν πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου είχαν επισκεφθεί ξανά την περιοχή.

Σύμφωνα με τον Στην, για κοκτέιλ, χωριάτικη σαλάτα, πατάτες φούρνου κοτόπουλο με λαχανικά, γαρίδες σαγανάκι, χοιρινό σε σούβλα με λαχανικά, μοσχάρι φιλέτο και χταπόδι με κόκκινη σάλτσα πλήρωσαν 204 ευρώ. «Παιδιά, 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο» ανέφερε και τόνισε ότι οι τιμές έχουν ανέβει.

@steve.toumpas Που να παμε να φαμε Τοπ ??? Ακουω μαγαζια ! #summer #albania #vlog #fy #viral #fypage #foryoupage #φοργιουπειτζ #foodtiktok #foodie ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Παρόμοια σχόλια έκαναν και οι ακόλουθοί του, οι οποίοι ανέφεραν ότι το φαγητό δεν φαίνεται καλό και ότι οι τιμές ήταν υπερβολικές για την περιοχή.

Σε άλλα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok o φίλος της γνωστής influencer, η παρέα φαίνεται να διασκεδάζει με… αλβανικά τραγούδια!

@steve.toumpas 📍orange club sarande 🇦🇱 Απ τα πιο ομορφα βραδια μου! @Ioanna Touni @Ste_kip 🩵🩵🩵 #albania #summer #vlog #fy #viral #fypage #foryoupage #φοργιουπειτζ #nightout #friends ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This