Γίναμε ρεζίλι στην… Τουρκία για τα σκουπίδια στην Κάλυμνο

Οι Τούρκοι προσφέρονται να τα πάρουν και μας κοροϊδεύουν

Must Read

Ρεζίλι στην Τουρκία γίναμε με το ζήτημα των σκουπιδιών στην Κάλυμνο, καθώς την ώρα που η Κως αρνείται να τη μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της, οι Τούρκοι βρήκαν πάτημα και μας κοροϊδεύουν, λέγοντας ότι προσφέρονται να βοηθήσουν αφού εμείς δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας.

Όπως δήλωσε στον Real Voice, ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Μαστροκούκος, το Τουργκούτρεϊς από τα τουρκικά παράλια, πρότεινε να βοηθήσει με τα σκουπίδια, αφού «αφού εσείς δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας». Ο Δήμαρχος οργισμένος ανέφερε ότι δίνουμε δικαιώματα στους απέναντι που καραδοκούν.

«Ως δήμαρχος νιώθω άσχημα. Στεναχωριέμαι αφάνταστα ως Έλληνας, ως πατριώτης, ως Καλύμνιος, όταν ακούνε στα απέναντι παραλία τι συμβαίνει στα νησιά μας και έρχονται διάφοροι και προθυμοποιούνται να δεχτούν τα σκουπίδια μας. Σας το λέω σε ελεύθερη απόδοση, «αφού δεν μπορείτε μεταξύ σας, μετά χαράς να σας εξυπηρετήσουμε εμείς». Είμαστε Έλληνες, ζούμε σε μια συντεταγμένη πολιτεία την ελληνική πολιτεία. Δεν είμαστε ξεκομμένοι και περιθωριακοί. Είμαστε ένα μέρος της αυτής της πατρίδας, της ελληνικής επικράτειας και οφείλουμε τα ζητήματά μας, αφού είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή, να τα λύνουμε με χαμηλούς τόνους και δεν χρειάζεται να δημιουργούμε ούτε σχόλια, ούτε να δίνουμε δικαιώματα στους απέναντι που καραδοκούν. Και μόνο στο άκουσμα ότι εμείς μεταξύ μας δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας ως πατριώτες ως Έλληνες και προσφέρονται οι απέναντι, αυτό εμένα με εξοργίζει» ανέφερε ο κ. Μαστροκούκος.

 

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρει ότι ο δήμος δεν ενημερώθηκε και δεν συναινεί για τη μεταφορά των σκουπιδιών, καθώς το νησί δεν μπορεί να δεχθεί ούτε ένα κιλό απορριμμάτων παραπάνω, αναφέρει η η dimokratiki.gr.

«Η Κως, και ο ΧΥΤΑ Κω, δεν μπορούν να δεχθούν ούτε κιλό απορριμμάτων παραπάνω από αυτά που παράγει το νησί μας» είπε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι η Κως, δε θα πληρώσει το «μάρμαρο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ότι δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί ο χώρος επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων της Καλύμνου, είναι ευθύνη άλλων και μέχρι να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος, σημείωσε πως τα σκουπίδια της Καλύμνου πρέπει πάνε σε έναν αδειοδοτημένο χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πλήρης διάλυση του κράτους …

    Μάθαμε τουλάχιστον τι σημαίνουν κάποιοι όροι που χρησιμοποιεί η ΝΔ:

    – Επιτελικό κράτος=Παρακράτος

    – Πατριώτης=Εθνικός μειοδότης

    – Κοινωνικός φιλελευθερισμός=Παρασιτική ολιγαρχία

    – Επενδύσεις=Διαπλοκή

    Άντε με το καλό σε τρίτη θητεία … πάνω απ’ όλα να μην βγει καμιά αριστερά και διαλύσει το κράτος….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This