Κρήτη: Οδηγός τουριστικού ξεπλένει με λάστιχο τους επιβάτες για να μην του το… βρωμίσουν!

Must Read

Εντυπωσιασμένος, προφανώς, από τις «υπηρεσίες» του οδηγού του τουριστικού που τούς μετέφερε στην παραλία στο Ελαφονήσι της Κρήτης, αλλοδαπός τουρίστας σχολιάζει το γεγονός ότι ο άνθρωπος πήρε το λάστιχο και άρχισε να «καταβρέχει» τους επιβάτες του, πριν μπουν στο όχημα.

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα», ακούγεται να λέει στη γλώσσα του στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο TikTok, όπου τον απαθανάτισε να ξεπλένει την άμμο από τα πόδια των τουριστών και κατόπιν να την τινάζει και από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Αυτό, ωστόσο, που ίσως δεν φαντάζεται ο εν λόγω εντυπωσιασμένος τουρίστας, είναι πως, πολύ απλά, ο οδηγός δεν έχει καμία όρεξη να καταντήσει το πούλμαν του «βάλτος» και να τρέχει μετά να χρυσοπληρώνει πλυντήρια αυτοκινήτων, για να το συνεφέρει!

@travelblogtv♬ оригинальный звук – TravelBlogTV

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This