Βρέθηκε στην Δράμα μαχητικό αεροσκάφος 77 χρόνια μετά την πτώση του – Αλήθειες και μύθοι

Η τύχη των πιλότων παραμένει άγνωστη

Must Read

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας εντοπίστηκε στο δάσος Φρακτού στην Δράμα. Τα συντρίμμια του παρέμεναν επί 77 χρόνια σε απομονωμένη ρεματιά με πυκνή βλάστηση. Το απομεινάρι του εμφὐλιου πολέμου εντόπισαν 3 φίλοι, οι οποίοι είχαν αφιερώσει χρόνια μελετώντας την περιοχή.

Οι Χρήστος Σταυριανίδης, Λάζαρος Φεγγαρίδης και Παναγιώτης Κιαπίδης βασίστηκαν σε πληροφορίες από κατοίκους και υλοτόμους ενώ ήξεραν τους μύθους περί μεταφοράς χρυσού από το αεροπλάνο.

Η τύχη των πιλότων παραμένει άγνωστη καθώς δεν βρέθηκαν σοροί ή ανθρώπινα υπολείμματα. Η αποκατάσταση των κομματιών του αεροσκάφους από τις στρατιωτικές Αρχές θα ρίξει φως στα γεγονότα της εποχής.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This