«Οικογενειακές ιστορίες» στη… Μύκονο

Τα γλέντια της Κριστίν Καβαλάρι με το 24χρονο toy boy της και ο καημός της Κιάρα Φεράνι να ξεχάσει το σκάνδαλο που διέλυσε τον γάμο της

Must Read

Αντιδιαμετρικά αντίθετη είναι η ψυχολογία της Κριστίν Καβαλάρι και της Κιάρα Φεράνι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Η 37χρονη Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας το γλεντάει με το 24χρονο toy boy της σε σημείο που αναφωνεί «!opa!», ενώ η 37χρονη Ιταλίδα Influencer κάνει διακοπές με τα παιδιά της και την αδελφή της, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το σκάνδαλο που της στοίχισε τον γάμο της.

Η Καβαλάρι, που έγινε γνωστή από reality του αμερικανικού MTV προτού μετατραπεί σε τηλεοπτική προσωπικότητα, που απέδειξε το ταλέντο της τόσο στη μόδα όσο και στη συγγραφή βιβλίων, ανάρτησε στο Instagram σειρά φωτογραφιών από τη Μύκονο. Σε αυτές, μεταξύ άλλων, φαίνεται να φιλάει στο στόμα τον 24χρονο σύντροφό της Μαρκ Εστες την ώρα που κάθονται σε εστιατόριο, ενώ σε άλλη selfie τον αγκαλιάζει με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η 37χρονη αποκάλυψε ότι έφαγαν ψάρια, ενώ δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τον εαυτό της στα γραφικά σοκάκια του νησιού των ανέμων και να σχολιάσει δίπλα από την ανάρτηση «!opa!». Η Καβαλάρι έκανε δωρεάν διαφήμιση της χώρας μας στο Instagram, καθώς η ανάρτησή της ξεπέρασε τα 153.000 like σε 24 ώρες. Ο Εστες, που είναι νεαρός Influencer, απάντησε με φωτογραφία τους από το νησί στον δικό του λογαριασμό, γράφοντάς της στα ελληνικά «σ’ αγαπώ».

Την ίδια ώρα άκρως οικογενειακές είναι οι διακοπές στη Μύκονο της πρώτης και πιο επιτυχημένης Influencer της Ιταλίας. Η 37χρονη Κιάρα Φεράνι, που έχτισε περιουσία 40.000.000 ευρώ χάρη στα έσοδα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μοιράστηκε με τους 28.800.000 follower της τις στιγμές που περνάει στο νησί, δημοσιεύοντας πρώτα πρώτα selfie μπροστά σε έναν από τους εμβληματικούς ανεμόμυλους. Ακολούθησε φωτογραφία με την κόρη της στα γενέθλιά της, αλλά και δικές της φωτογραφίες με αποκαλυπτικό φόρεμα σε παραλία με φόντο την ελληνική σημαία.
Η Φεράνι κάνει διακοπές με την αδελφή της και τα δύο παιδιά της Βιτόρια και Λεόνε που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, διάσημο ράπερ στην Ιταλία Φέντεζ.

Το σκάνδαλο

Η Φεράνι προσπαθεί να ξεπεράσει το καταστροφικό για την εικόνα της «σκάνδαλο του παντόρο», που είχε ως συνέπεια να την εγκαταλείψει ο Φέντεζ. Στις αρχές του έτους «έφαγε» πρόστιμο 1.000.000 ευρώ, διότι πωλούσε το ιταλικό γλυκό των Χριστουγέννων παντόρο πιο ακριβό από το κανονικό, με την υπόσχεση ότι τα παραπανίσια χρήματα θα πήγαιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κατέληξε όμως στην τσέπη της περίπου 1.000.000 ευρώ.

Και μια που μιλάμε για χρήμα, μετά τον Jeff Bezos άλλος ένας δισεκατομμυριούχος επέλεξε τη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι για τις διακοπές του. Ο λόγος για τον συνιδρυτή και CEO της Airbnb Brian Chesky, με τον 44χρονο μάνατζερ να γλεντοκοπά με μεγάλη παρέα στο Lio Mykonos, με τους άνδρες ασφαλείας του Chesky να είναι ακροβολισμένοι έξω από διάσημο bar restaurant της Χώρας μια ώρα πριν από την άφιξη του κροίσου, ο οποίος, σύμφωνα με το «Forbes», είναι στη λίστα των 200 πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη, με περιουσία που αγγίζει τα 9 δισ. ευρώ, η οποία προέρχεται κυρίως από τις δεκάδες χιλιάδες μετοχές της Airbnb που έχει στην κατοχή του!

Ο ζαμαν φου ισραηλινός που πετούσε «βόμβες» σαμπάνιας στο SantAnna

Και μπορεί η άφιξη του Chesky να συζητήθηκε στο νησί, αλλά αυτός που έγινε αντικείμενο συζήτησης στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια της Μυκόνου ήταν ένας Ισραηλινός που δεν του καιγόταν καρφάκι για όσα διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή! Ο πρωταγωνιστής της παρέας, που έσκασε στο SantAnna κρατώντας σημαία του Ισραήλ, περιστοιχισμένος από αιθέριες υπάρξεις που λικνίζονταν με τις επιτυχίες που ξεπηδούσαν από τα decks του dj, κάποια στιγμή, μερακλωμένος όπως ήταν, άνοιξε δύο συλλεκτικές σαμπάνιες, αξίας 30.000 ευρώ η καθεμία, και άρχισε το champagne shower, μπουγελώνοντας την παρέα του, ενώ στο τέλος μάλιστα πέταξε το ένα μπουκάλι στην πισίνα! Οι υπόλοιποι θαμώνες, πάντως, σχολίασαν αρνητικά το σόου του Ισραηλινού κλαρινογαμπρού, που έρρεε τη σαμπάνια την ώρα που στη Μέση Ανατολή το αίμα εδώ και μήνες ρέει ποτάμι!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This