Νέα γαλλική κουζίνα: Ψάρια με σκουλήκια στους αθλητές των Ολυμπιακών!

Το 60% των σερβιριζόμενων γευμάτων θα πρέπει να είναι χωρίς κρέας

Must Read

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές να παραπονούνται συνεχώς για την ανεπαρκή ποσότητα του φαγητού και όχι μόνο. Ο Βρετανός αθλητής Ανταμ Πίτι κατακεραύνωσε με τη σειρά του το εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού στο Παρίσι και το γεγονός του ακραίου περιορισμού της κατανάλωσης κρέατος. Όμως, το πιο σοκαριστικό ήταν η αποκάλυψη πως οι αθλητές βρήκαν σκουλήκια στο ψάρι.

«Λατρεύω το ψάρι και οι άνθρωποι βρίσκουν σκουλήκια σε αυτό. Απλά δεν είναι αρκετά καλό» δήλωσε στο Inews. Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης δεν αρκέστηκε στην κριτική του φαγητού. Ο Οργανισμός εστίασης του Ολυμπιακού χωριού έγινε στόχος κριτικής. «Στο Τόκιο, το φαγητό ήταν απίστευτο, στο Ρίο, ήταν απίστευτο. Αλλά αυτήν τη φορά… Δεν υπήρχαν αρκετές επιλογές πρωτεϊνών, μεγάλες ουρές, πρέπει να περιμένεις 30 λεπτά για να φας, γιατί δεν υπάρχει σύστημα αναμονής» ανέφερε αναλυτικά.

Χρειάζομαι κρέας

Στον Πίτι δεν άρεσε επίσης η εντολή των διοργανωτών ότι το 60% των σερβιριζόμενων γευμάτων θα πρέπει να είναι χωρίς κρέας, στην προσπάθεια μείωσης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. «Χρειάζομαι κρέας για να αποδώσω. Αυτό τρώω στο σπίτι, οπότε γιατί να το αλλάξω;»

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι πριν από την μεικτή σκυταλοδρομία της Δευτέρας, οι αναλύσεις του νερού του Σηκουάνα δεν ήταν καλές για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και παρόλα αυτά η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου αποφάσισε το βράδυ της Κυριακής πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

«Τα αποτελέσματα αυτά παρουσιάστηκαν στους αθλητές και δεν είχαν αντίρρηση να κολυμπήσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Αν Ντεκάμπς, σε συνέντευξη Τύπου.

Από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, τουλάχιστον 4 προπονήσεις ακυρώθηκαν και το αγώνισμα του τριάθλου ανδρών χρειάστηκε να αναβληθεί κατά μία ημέρα.
Δύο αθλητές του τρίαθλου, μια Βελγίδα και ένας Ελβετός, ασθένησαν με λοίμωξη από το βακτήριο E.Coli, αφότου κολύμπησαν στο διάσημο ποτάμι.

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως ακυρώθηκαν και οι προπονήσεις των αθλητών που συμμετέχουν στο αγώνισμα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Όταν ρωτήθηκε για τη βάση της απόφασης το βράδυ της Κυριακής, η εκπρόσωπος του Cojo, Anne Descamps, αναφέρθηκε στον «καιρό» και τις «προγνωστικές αναλύσεις».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και το γιουσουφάκι του Σβαμπ παρέα με τον δικό μας, κάνουν πειράματα ελέγχου. Αυτή τη φορά την ανεκτικότητα στον πισωγλεντισμό και την έλλειψη κρέατος (τυχαία και η….”πανώλη”????) Αλλωστε έχουν επενδύσει οι χρηματοδότες σε κατασκευη συνθετικού κρέατος, αν δεν δημιουργήσουν τεχνητή έλλειψη πως θα μας αναγκάσουν να το καταναλώσουμε? Ετσι δεν έιναι Κυριακό????????

  2. Από τις σχολές claus svamp Young Leaders είναι και ο Γάλλος πρόεδρος οπότε τι να περιμένει κανείς. Μετά το φιάσκο της έναρξης έπρεπε να αποχωρήσουν όλοι χωρίς πολλά πολλά. Οπότε τώρα λουστείτε τα και μη μιλάτε.

  3. Από τις σχολές claus svamp Young Leaders είναι και ο Γάλλος πρόεδρος οπότε τι να περιμένει κανείς. Μετά το φιάσκο της έναρξης έπρεπε να αποχωρήσουν όλοι χωρίς πολλά πολλά. Οπότε τώρα λουστείτε τα και μη μιλάτε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This