ΑΕΚ: Παίζει τα ρέστα της την ερχόμενη εβδομάδα στην Opap Arena μετά την ήττα (1-3) από τη ΝΟΑ

Παίζει την πρόκριση στην Opap Arena την ερχόμενη εβδομάδα

Must Read

Όλα πήγαν άσχημα για την ΑΕΚ στην Αρμενία. Ακόμα και ο… αέρας έβαλε γκολ και τώρα στη ρεβάνς με τη ΝΟΑ είναι υποχρεωμένη να παίξει τα… ρέστα της στην Opap Arena, να καλύψει τη διαφορά των δύο τερμάτων για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ.

Μπορεί να προηγήθηκε η Ένωση με τον συνήθη ύποπτο τον Λιβάι Γκαρσία (22′), αλλά  δέχτηκε σχετικά νωρίς, στο 33′ την ισοφάριση.

Όμως εκεί που η… επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια είναι το δεύτερο γκολ που σημειώθηκε έπειτα από συνδυασμό του τερματοφύλακα της ΝΟΑ Τσαντσάρεβιτς με τον… αέρα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας που έχει αποκτήσει την Αρμενική υπηκοότητα μετά από 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας χρίστηκε για πρώτη φορά σκόρερ καθώς το ελεύθερο που επεχείρησε με τη βοήθεια του ανέμου έστειλε την μπάλα στην περιοχή του Στρακόσια που είχε βγει από την εστία του, έσκασε λίγο πιο πέρα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Αυτή η φάση του 67′ έμοιαζε με μαχαιριά. Γκολ από το πουθενά. Κυριολεκτικά!

Είναι ένα γκολ που μπορεί να σημειωθεί κάθε… δέκα χρόνια, αλλά έτυχε στην ΑΕΚ!

Κι όχι μόνο αυτό, ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε με 2-1 υπέρ των Αρμενίων στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε τρίτο γκολ από τον Γκρεγκόριο.

Μπορεί η ΑΕΚ να έπαιξε καλά μόνο στο α’ μέρος, στο β’ να έμεινε από δυνάμεις, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί και πάλι σε ματς με τόσες άτυχες στιγμές. Η ΝΟΑ είναι μια ομάδα που παλεύει τα ματς, έχει κίνητρο τη ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά η συγκροτημένη και σοβαρή μπορεί να την αποκλείσει στην Opap Arena και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

22′:Ο Λιβάι Γκαρσία ανοίγει το σκορ για την Ένωση




33′: Κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και ισοφάριση για τη ΝΟΑ




67: Απίστευτο γκολ από τον τερματοφύλακα (!) της ΝΟΑ Τσαντσάρεβιτς




Κίτρινη: 35′ Κάμπος, 53′ Σάντος, 58′ Σανκαρέ – Λιούμπισιτς, 83′ Ρότα.
ΝΟΑ (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς, Μποράρινσον, Μίλκοβιτς, Γκ. Σίλβα, Πάμπλο Σάντος, Κάμπος (46′ Αβανεσιάν). Σανκαρέ, Μαβελιγιάν, Πίνσον, Άιας (46′ Γκρεγκόριο), Φερέιρα.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Πινέδα (68′ Περέιρα), Ελίασον (78′ Άμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (68′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (79′ Κεϊτά), Γκαρσία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την ΑΕΚ την έθαψε κυριολεκτικά, ο μ@λάκας Αλβανός τερματοφύλακας που πήρα πριν από έναν μήνα. Μάλλον για να κάνει παρέα στον άλλο Αλβανό της ομάδας, τον Λάζαρο Ρότα. Ας πρόσεχε η ΑΕΚ. Δεν παίρνεις τερματοφύλακα από την γ@μημένη την Αλβανία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This