ΠΑΣΟΚ: Φουντώνει ο υπόγειος πόλεμος των υποψήφιων προέδρων

Must Read

Οσο κι αν το προσπαθούν, δεν κρύβεται ο υπόγειος πόλεμος των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για την προεδρία του κόμματος. Βασικοί στόχοι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, που έχει τα κλειδιά του κόμματος τούτη τη στιγμή, καθώς πολλά θέματα της διαδικασίας εξαρτώνται από δίκες του αποφάσεις, και ο Χάρης Δούκας.

Για τον δήμαρχο Αθηναίων οι επικριτές λένε στο παρασκήνιο ότι το επιτελείο του συσκέπτεται, ως μη οφείλει, στον Δήμο Αθηναίων και ότι ο ίδιος έχει ρίξει το βάρος του στην υποψηφιότητά του και όχι στα δημαρχιακά καθήκοντά του. Στον Νίκο Ανδρουλάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επικριτές του καταλογίζουν ότι το μητρώο μελών που έλαβαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι προκειμένου να μαζέψουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητά τους δεν είναι… τηλεφωνικός κατάλογος, αφού έχει για κάθε μέλος μόνο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και τηλέφωνο – και κανένα άλλο στοιχείο!

Επίσης, λέγεται πως οι υποψήφιοι ζητούν -προκείμενου να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία- να διατεθούν περισσότερα τάμπλετ (από τα 850, ένα για κάθε εκλογικό τμήμα, συν 150 εφεδρικά), αλλά η ηγεσία αρνείται λόγω κόστους!

Στο μεταξύ, χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας τόνισε ότι «ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή ώστε την επόμενη μέρα το ΠΑΣΟΚ να είναι πιο ισχυρό, πιο ενωμένο». Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός ισχυρότερου, ενωμένου ΠΑΣΟΚ, έτοιμου να διαχειριστεί τις προκλήσεις της διακυβέρνησης.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This