Αμοργός: Έφυγε από το νησί η σύντροφος του 59χρονου Αμερικανού που εξαφανίστηκε πριν δύο μήνες – Κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί

Το μήνυμα στο Facebook

Must Read

Δύο μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα Άλμπερτ Κάλιμπετ στην Αμοργό και παρά τις εντατικές έρευνες δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

Η σύντροφός του, η οποία τον συνόδευσε στις διακοπές του στην Ελλάδα, έναν τόπο που ο συνταξιούχος αστυνομικός αγαπούσε ιδιαίτερα και επισκεπτόταν συχνά, παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα στη χώρα μας, συμμετέχοντας στις αναζητήσεις και δημιουργώντας μια ειδική ομάδα για αυτό το σκοπό η οποία αποτελούνταν απο συγγενείς και φίλου του Αμερικανού.

Ωστόσο, με σημερινή ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε σελίδα του νησιού, η Ντέμπι Λεσάν ανακοίνωσε ότι έφυγε από το νησί και την χώρα μας.

Η ίδια τόνισε ότι θα επιστρέψει ξανά και θα βρει τρόπους ώστε ο Άλμπερτ να μην ξεχαστεί. Στην ίδια ανάρτηση, ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από διάφορα αναμνηστικά που της χάρισαν στην Αμοργό όλους αυτούς τους μήνες σχετικά με τον σύντροφό της.

Ο 59χρονος εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου, ενώ έκανε πεζοπορία σε ένα από τα μονοπάτια της Αμοργού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This