Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο Άδωνις; «Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός»

Ούτε τα προσχήματα πλέον

Must Read

Ως πλασιέ και πωλητής «υψηλού επιπέδου» με μεγάλη εμπειρία, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει με «επιτυχία» τις… προωθητικές ενέργειες.

Μετά το τρελό πρόμο που έκανε ως Υπουργός Ανάπτυξης σε συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, τώρα, ως Υπουργός Υγείας, προμοτάρει και διαφημίζει τους ιδιώτες της υγείας, σε βάρος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο έχει βαλθεί να διαλύσει.

Και το κάνει με τρόπο προκλητικό και ταυτόχρονα ξεκάθαρο, έτσι ώστε να μην έχει κανένας αμφιβολία για το κυβερνητικό σχέδιο εξόντωσης του ΕΣΥ που έχει αναλάβει να εκτελέσει.

Από την εμφάνιση στην Κάλυμνο (video capture)

Από το νοσοκομείο της Καλύμνου όπου βρέθηκε χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ιδιώτες γιατρούς που κάνουν εφημερίες εκεί και βρήκε την ευκαιρία να «σπρώξει» με τον τρόπο του την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση των πάντων…

«Δεν έχει γίνει ευθέως αντιληπτό και φταίω κι εγώ, να πάρω κι εγώ την ευθύνη πάνω μου. Το δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα. Το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Ο οποίος έχει την κρατική του μεριά, το ΕΣΥ, έχει και την ιδιωτική του μεριά που είναι οι ιδιώτες γιατροί, αλλά όλοι μαζί έχουν ένα κοινό στόχο, την παροχή καλών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος…»

Έγινε μήπως «ευθέως αντιληπτό» τώρα;

  • Από το 2:01 του βίντεο η τοποθέτηση:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This