Ο χριστιανισμός υπό διωγμό στη woke Γαλλία!

Χειροπέδες σε μέλη οργάνωσης γιατί εναντιώθηκαν στις διαστροφικές εικόνες της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Must Read

Στη Γαλλία, οι αρχές συνέλαβαν επτά μέλη χριστιανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης (ΜΚΟ), επειδή κατήγγειλαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, εισερχόμενοι στο Παρίσι με ένα λεωφορείο που είχε αναρτημένη στη μια πλευρά του τη φωτογραφία της αναπαράστασης από drag queens, του Μυστικού Δείπνου της διαστροφής κι από κάτω τη φωτογραφία της εικόνας του Μυστικού Δείπνου του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Στην άλλη πλευρά το μήνυμα: «Σταματήστε τις επιθέσεις στο Χριστιανισμό».

Τα μέλη της Χριστιανικής οργάνωσης, κατήγγειλαν ότι οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της κράτησης τους, τα υποχρέωσαν να γδυθούν σε μια κίνηση ταπείνωσης.

Αν τα μέλη της χριστιανικής οργάνωσης, είχαν κάνει την εμφάνιση τους στους δρόμους του Παρισιού με ένα λεωφορείο στα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας και κρατώντας σημαίες της σέκτας, όχι μόνο δεν θα τους σταματούσαν για έλεγχο και για να τους συλλάβουν, αλλά οι μοτοσικλετιστές της αστυνομίας θα τους άνοιγαν και το δρόμο!

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This