Για πάντα νέες – Η ουσία NAD είναι το μυστικό των Καρντάσιαν και της Χέιλι Μπίμπερ

Must Read

Το φάρμακο της νεότητας πιστεύουν ότι έχουν βρει διάσημες του βεληνεκούς της Χέιλι Μπίμπερ και των αδελφών Καρντάσιαν, οι οποίες πληρώνουν όσο όσο για να κάνουν θεραπείες με συγκεκριμένη ουσία, ενώ οι πρώτες έρευνες φαίνεται να τους δίνουν δίκιο.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ και οι σταρ του οικογενειακού ριάλιτι των Καρντάσιαν –Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ– ήταν από τις πρώτες που αποκάλυψαν ότι λαμβάνουν συμπληρώματα της ουσίας δινουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης αδενίνης (NAD).

«Θα παίρνω NAD για το υπόλοιπο της ζωής μου και δεν θα γεράσω ποτέ» υποστήριξε πρόσφατα η Μπίμπερ, ενώ έκανε ενδοφλέβια θεραπεία με NAD σε κλινική μαζί με την Κένταλ Τζένερ. «Αυτό έχει πολλά οφέλη και το λατρεύω» είπε σε ανάρτηση στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που αποκάλεσε το NAD «γενετικό κλειδί της μακροζωίας».

Δημοσίευμα της MailOnline αναφέρει ότι οι σταρ λαμβάνουν NAD είτε με ενδοφλέβια ένεση, πληρώνοντας μέχρι 1.800 ευρώ τη συνεδρία, είτε μέσω συμπληρωμάτων διατροφής. Πρόκειται για μια ουσία που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και παίζει κομβικό ρόλο στην προστασία του DNA, στην παραγωγή ενέργειας από το κύτταρο, καθώς και στη δημιουργία νέων κυττάρων. Το NAD είναι σε υψηλά επίπεδα όταν είναι κανείς νέος, αλλά μειώνεται σταδιακά όσο μεγαλώνει, με αποτέλεσμα κάποιοι να το συνδέουν με τη γήρανση.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This