Αρχηγός σε πεζοπορία στο Κουρταλιώτικο φαράγγι θα ήταν ο 32χρονος Χριστόφορος – Δεκάδες τα συλληπητήρια μηνύματα

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δρασήριος

Must Read

Με συλληπητήρια μηνύματα έχουν γεμίσει τα κοινωνικά δίκτυα του 32χρονου πυροσβέστη ο οποίος έχασε τη ζωή του στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στην Κρήτη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας που είχε πάει με φίλη του.

Την ίδια στιγμή σοκάρει η αποκάλυψη πως στον τόπο που βρήκε τραγικό θάνατο είχε προγραμματιστεί εκδρομή την ερχόμενη Κυριακή, στις 11 Αυγούστου από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηρακλείου και ο ίδιος θα ήταν ο αρχηγός. Ο 32χρονος ήταν παλιό μέλος του συλλόγου και όλοι κάνουν λόγο για ένα έμπειρο άνθρωπο.

Ο 32χρονος υπηρετούσε στα γραφεία της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων (ήταν διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός & τεχνολόγος υπολογιστών) εδώ και ένα χρόνο.

Δείτε βίντεο:




Συλλυπητήρια μηνύματα

Σε μήνυμά της, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης ανέφερε σχετικά με τον χαμό του συναδέλφου τους:

«Ο χαμός ενός συναδέλφου δε χώρα πότε σε μία ανακοίνωση. Η απώλεια ενός συνανθρώπου μας γεμάτου ευγένεια και καλοσύνη δεν περιγράφεται με λόγια, όσο κι αν προσπαθήσει κάνεις. Οφείλουμε όμως να αποχαιρετήσουμε το χαμογελαστό, νεαρό και αγαπητότατο μας Χριστόφορο! “Καλό σου ταξίδι!” έτσι σε αποχαιρέτησαν όλοι οι συνάδελφοι που σε αναζήτησαν εχθές, έτσι σε αποχαιρετούμε όλοι μας!».

Ο 32χρονος ήταν μέλος και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης έγραψε:

«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκφράζουν την οδύνη τους για το χαμό του μέλους του Συνδέσμου μας Χριστόφορου Χρηστάκη. Πάντα δίπλα στο Σύνδεσμό μας με όρεξη και μεράκι για να βοηθήσει όπου μπορούσε. Τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η καλοσύνη, το ήθος και η αξιοπρέπεια. Για τη θλιβερή αυτή απώλεια, το σύνολο των διαιτητών και μελών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.Εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας θα παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα καταθέσει το συμβολικό ποσό των 100€ εις μνήμην και μακαρία του εκλιπόντος, σε κοινωφελές ίδρυμα στην πόλη του Ηρακλείου».

Δείτε βίντεο:




Ο Χριστόφορος είχε τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και το τμήμα του ΤΕΕ στο οποίο φοίτησε στην ανατολική Κρήτη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατό του.

«Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

· Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα.

· Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του.

· Να παραστεί η Δ.Ε. στη νεκρώσιμη ακολουθία.

· Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ροδαυγή».

Ο Χριστόφορος Χρηστάκης ήταν Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών και υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ως Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων στην ΠΕΠΥΔ Κρήτης. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου και ενεργό μέλος του ΤΕΕ/ΤΑΚ συμμετέχοντας σε αρκετές δράσεις του τμήματος συμπεριλαμβανομένης της ομάδας μπάσκετ.

Ως Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Τέλος στη θλίψη έχει βυθιστεί και η χορευτική ομάδα λάτιν του Αϊ Γιάννη στη οποία επίσης συμμετείχε ο 32χρονος και μέλη της ανεβάζουν φωτογραφίες του πυροσβέστη από εκδηλώσεις.

Δείτε επίσης:

Αυτός είναι ο 32χρονος πυροσβέστης Χριστόφορος που βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι Κουρταλιώτη – Θρήνος στο Ηράκλειο Κρήτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This