Αυτός είναι ο 45χρονος που σκοτώθηκε στον Πύργο – Ήταν τεχνικός αυτοκινήτων – Είχε εμπλακεί σε δύο σοβαρά τροχαία!

Αγαπούσε την ταχύτητα και είχε λάβει μέρος σε αγώνες - Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε άδεια οδήγησης!

Must Read

Μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τις μηχανές που τον οδήγησε να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις πάνω σε αυτά είχε ο 45χρονος Γιάννης Σάσαλος ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική Πατρών – Πύργου όταν το όχημα που οδηγούσε έφυγε εκτός δρόμου, χτύπησε σε δύο κολώνες ενώ ο ίδιος εκσφενδονίστηκε από το ΙΧ και διαμελίστηκε!

Δείτε φωτογραφίες του 45χρονου:

Ποιος να το περίμενε πως θα έβρισκε τον θάνατο σε τροχαίο…

Δείτε βίντεο:




Ο άτυχος Γιάννης ήταν γνωστός στην Ηλεία και στην ευρύτερη περιοχή. Ήταν τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών και είχε «ειδικότητα» να «στήνει» γρήγορα αυτοκίνητα και να τους δίνει τη μέγιστη δύναμη.

Επίσης, σύμφωνα με το ilialive.gr, αγαπούσε την ταχύτητα και είχε συμμετάσχει σε αγώνες με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο παρελθόν. Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο σοβαρά τροχαία. Άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε άδεια οδήγησης καθώς δεν είχε προχωρήσει ποτέ στην έκδοσή της!

Το σοκαριστικό τροχαίο

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το τραγικό παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα σε έναν 45χρονο άνδρα από τον Πύργο, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε κολώνα!

Το σοκαριστικό τροχαίο εκτυλίχθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του εστιατορίου Αίγλη. Ο 45χρονος Γ.Σ. κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας μια BMW Z4, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Από το αυτοκίνητο των 600 ίππων, το σώμα του 45χρονου εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε στο κέντρο του δρόμου, ενώ το όχημα σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του διαλυμμένο στο πρανές.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο έντρομοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις αποτρόπαιες εικόνες. Ο 45χρονος κείτονταν νεκρός αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει με συντρίμμμια, από το όχημά του, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This