Reporters United: «Πρωταθλητής» των υποκλοπών o Γεωργιάδης αλλά δεν έβγαλε «άχνα»!

Must Read

Αποκάλυψη-«βόμβα» από τους Reporters United για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με φόντο τον σάλο και τις αντιδράσεις για πόρισμα του Αρείου Πάγου που ξεπλένει στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως αναφέρει η αποκάλυψη, ο Γεωργιάδης ενημερώθηκε από την ΑΔΑΕ ότι έπεσε θύμα απόπειρας παγίδευσης του κινητού συνολικά 11 φορές αλλά δεν έβγαλε άχνα! Μάλιστα, όχι μόνο δεν έκανε προσέφυγε στη δικαιοσύνη όπως όφειλε, αλλά ωρυόταν και κατά όσων μιλούσαν για σκάνδαλο!

Πολύ εύλογα, αναρρωτιούνται οι Reporters United αφού ο Γεωργιάδης «λέει ότι δεν ήταν η κυβέρνηση πίσω από τις υποκλοπές, γιατί δεν μηνύει αυτούς που τον παγίδευσαν 11 φορές με Predator»;

Όπως επισημαίνουν: «μετά το απαλλακτικό πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης είπε: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών. Όποιος αμφισβητεί το πόρισμα του Αρείου Πάγου θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας».

Μάλιστα, τονίζουν ότι «η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τη δημοσιογραφία, αλλά από την αφωνία του κ. Γεωργιάδη και άλλων παρακολουθούμενων υπουργών, η οποία συγκαλύπτει τις παρακολουθήσεις σε βάρος του κράτους δικαίου».

Παράλληλα, σημειώνουν ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να εντοπιστεί ποιος αξιωματούχος ή ιδιώτης τον στοχοποίησε μέσω Predator ενώ ήταν υπουργός».

Στην ανάρτησή τους οι Reporters United αποκαλύπτουν : «Ο κ. Γεωργιάδης είναι πρωταθλητής του Predator, έχοντας λάβει 11 μολυσμένα SMS, τα περισσότερα από κάθε άλλο στόχο του Predator».

Μάλιστα, παραθέτουν τις ημερομηνίες που έλαβε τα μολυσμένα SMS:

29.1.2021
19.2.2021
31.5.2021
6.7.2021
9.7.2021
15.7.2021
17.8.2021
16.9.2021
5.10.2021
20.10.2021
9.11.2021

Οι Reporters United αναφέρουν ότι ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να παριστάνει τον ανήξερο: «Όπως όλα τα θύματα του Predator, έτσι κι ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε επίσημα με επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τις απόπειρες παγίδευσης του κινητού του μέσω Predator. Δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει» σημειώνουν και τονίζουν ότι «η αφωνία Γεωργιάδη άφησε απροστάτευτο όχι μόνο τον ίδιο, αλλά κυρίως το δημόσιο αξίωμα που έφερε κατά τη στοχοποίησή του από το Predator» υπογραμμίζουν.

Μάλιστα, παραθέτουν και άλλα ονόματα αξιωματούχων που δεν κινήθηκαν νομικά «όπως ο υπουργός Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χ. Λαλούσης. Και οι δύο παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ υπό το Μαξίμου».

«Κι εδώ, μια αντίφαση από την απόπειρα συγκάλυψης των υποκλοπών: Αν, όπως λέει ο Άρειος Πάγος, οι υποκλοπές της ΕΥΠ ήταν νόμιμες (δηλαδή υπήρχε λόγος εθνικής ασφάλειας σε βάρος των στόχων), πώς οι κ. κ. Χατζηδάκης και Λαλούσης έγιναν αργότερα υπουργοί;» αναφέρουν οι Reporters United και κλείνουν το ρεπορτάζ τους τονίζοντας ότι επικοινώνησαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη για το ρεπορτάζ, «ωστόσο, επέλεξε, πάλι, τη σιωπή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μα καλα ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ???

    ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ???🤪🤪🤪🤪😂🤣😂😂😂
    Τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

  2. Ζήτησα μια συναγρίδα 3 κιλά για ένα τραπέζι, αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει γιατί οποία κυκλοφορούσε στο Αιγαίο έχει συλληφθεί προκειμένου να προσφερθεί ως γεύμα στον υπουργό υγείας που βρίσκεται σε κρουαζιέρα, λάθος υπηρεσιακό ταξίδι στα νησιά.

  3. Ποιος να μιλήσει;

    Νεοδημοκράτης δεν είναι;

    Και αντιπρόεδρος της ΝΔουλας.

    Και κωλοτούμπας. Έχει υπάρξει απ’ όλα. Σαν πίτα γύρος.

    Και ψεκασμένος αρχαιολατρης που μισούσε τον ιουδαιοχριστιανισμό

    Και ψεκασμένος αιρετικός χριστιανός που πούλαγε κι αυτός κείμενα του Ιησού

    Και φίλος αντισημίτη νεοναζί σαν τον Πλέυρη

    Και εκδότης.

    Και αποθρασυμενος παρουσιαστής που ουρλιάζε μερόνυχτα πουλώντας Παρθενώνα.

    Και πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, του μπράβου της οικογένειας Μητσοτάκη και συνδέσμου της ΝΔ με την ακραδεξιά.

    Και πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά, της αντρικής σχολής, μπατριώτης να πούμε, που έσωζε τη χώρα.

    Και αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη.

    Και πλέον υπερασπιστής των μπάφων και κολλητός του Καρανίκα.

    Και πλέον φανατικός των γκέυ γάμων.

    Αν μια επόμενη εξουσία του ζητήσει να υιοθετήσει τρανς γαλοπούλα θα το κάνει και θα κάνει και μια κωλοτομπα να τον χαρείτε.

    Η ψυχή της ΝΔ είναι αυτός ο άνθρωπος.

    Χαρείτε τον δεξιούληδες μπατριώτες και εκσυγχρονιστές του κοινωνικού ολιγαρχισμού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This