ΑΕΚ: Άστραψε και βρόντηξε ο Μ. Ηλιόπουλος στους παίκτες: «Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! – Επιβάλλω πρόστιμο»

Το μήνυμά του

Must Read

Άστραψε και βρόντηξε στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε στην προπόνηση, τα έψαλε στους παίκτες και ανακοίνωσε πρόστιμο!

Το «άλλο πρόσωπο» του Μάριου Ηλιόπουλου είδαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την ήττα-σοκ με 3-1 στην Αρμενία από την άσημη Νόα στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού του Conference League. Ο Μ. Ηλιόπουλος μετέβη στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν, ενώ επέβαλλε και πρόστιμο. «Κύριοι η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα! Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ!», είπε.

«Δεν σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό!», συμπλήρωσε. «Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε! Για αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος τους θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της Α.Ε.Κ., το δεύτερο γράμμα είναι το Ε που σημαίνει Ένωση! Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους!», επισήμανε.

«Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο. Εγώ ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Έχω μάθει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να ζω σαν πρωταθλητής! Βάζω τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Δώστε τα όλα στο γήπεδο και δείξτε σε όλους ότι είστε πρωταθλητές! Θέλω να βλέπω από εσάς να έχετε αγάπη μεταξύ σας, πείσμα, επιμονή, να δείχνετε ενδιαφέρον για την ομάδα και τον συμπαίκτη σας! Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας», ανέφερε στηρίζοντας ανοικτά τον κόουτς Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This