Γερουλάνος από Ζάκυνθο: «Η αντιμετώπιση της λειψυδρίας θέλει εθνικό σχεδιασμό και τοπική κινητοποίηση»

Must Read

«Στην Κυβέρνηση, σήμερα, πιστεύουν ότι θα αντιμετωπίσουν τη λειψυδρία μέσα από το Μαξίμου. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο και κινητοποίηση κάθε τοπικής κοινωνίας, με ευρύτατες συναινέσεις, που σήμερα λείπουν εντελώς», είπε από τη Ζάκυνθο, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν πολλά νησιά και περιοχές της Ελλάδας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος. 

 

Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, ο κ. Γερουλάνος, την Τρίτη 6 Αυγούστου, πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζακύνθου, όπου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού, όπως η εξέλιξη του τουρισμού, η έλλειψη υποδομών, η απουσία στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και του αγρότη, καθώς και το μείζον πρόβλημα της αισχροκέρδειας.

Στη συνέχεια, μίλησε για το σχέδιό του για τη χώρα, την «Αναγέννηση», η οποία εστιάζει στις τοπικές κοινωνίες και τους δίνει δυνατότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε να σταματήσουν να μένουν στάσιμες στο «έλεος» των Υπουργείων και του κεντρικού κράτους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που έφερε ο κ. Γερουλάνος, η περίπτωση της παραλίας «Ναυάγιο», που είναι κλειστή προς το κοινό, επηρεάζοντας τον τουρισμό του νησιού, και η διαχείριση της οποίας βρίσκεται στο κεντρικό κράτος και όχι στον Δήμο που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να την αναλάβει.

 

Νωρίτερα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Στασινόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Κωνσταντίνο Καποδίστρια και με τον Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, Κώστα Τσιριγώτη. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος, όπως οι ανεπαρκείς υποδομές, οι ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο της πόλης και τα θέματα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This