Στο έλεος του… Χάρου η Ιταλία μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο!

Must Read

Με… μαύρο χιούμορ ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν στην Ιταλία το νέο κύμα καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα από αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς οι αθεόφοβοι αποφάσισαν να το(ν) ονομάσουν… «Χάροντα»!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Αυγούστου η θερμοκρασία θα αγγίξει εκ νέου τους 40 βαθμούς Κελσίου στις κεντρικές και νότιες περιφέρειες της χώρας, ενώ τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμη και στους… 43 βαθμούς, κυρίως στη νότια Ιταλία.

Στις πόλεις στις οποίες οι μετεωρολόγοι θεωρούν ότι θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, με σημαντικό ποσοστό υγρασίας, συμπεριλαμβάνονται το Μιλάνο, η Μπολώνια, η Ρώμη και η Κατάνια με τον Ακράγαντα, στο νησί της Σικελίας. Τις νυχτερινές ώρες, σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας το θερμόμετρο δεν θα κατέβει κάτω από τους 20 βαθμούς.

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο, πάντως, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν βαθμιαία, με σειρά βροχοπτώσεων κυρίως στη βόρεια Ιταλία.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This