«Τσάκωσαν» τρεις Τούρκους στη Ρόδο για εργασίες σε κεραία τηλεπικοινωνίας χωρίς άδεια – «Γνωστοί» της ΕΥΠ από το παρελθόν

Ισχυρίστηκαν πως είχαν προσληφθεί από ελληνική εταιρεία

Must Read

Χειροπέδες σε τρεις Τούρκους πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο καθώς έκαναν εργασίες σε κεραία τηλεπικοινωνιών χωρίς να έχουν την σχετικά άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι, δύο 41χρονοι και ένας 35χρονος, εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα σε κεραία που βρίσκεται πάνω από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λίνδου.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, υποστήριξαν ότι είχαν προσληφθεί από ελληνική εταιρεία αλλά, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφεραν άδεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT) για τις εργασίες αυτές ούτε και άδεια εργασίας.

Οι συγκεκριμένοι Τούρκοι, όπως αναφέρουν πηγές, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) με την δράση τους.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλ. έχουν προβεί σε σε πράξεις κατασκοπίας και κατά το παρελθόν κατά της Ελλάδας και η ΕΥΠ δεν τους έχει “φυτέψει” στα δυο μέτρα ;;;
    Μόνο για να παρακολουθεί Έλληνες καθ΄υπόδειξιν του Μητσοτάκη είναι ικανή…
    Και εκεί σκ@τ@ τα έκανε και αποκαλύφθηκε !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This