Αρχιτέκτονας ο νέος σύντροφος της Σκορδά! Το ταξίδι του στην Ιταλία και τα… περίεργα βλέμματα

Must Read

Η γνωριμία της Φαίης Σκορδά με αρχιτέκτονα δεν έγινε επειδή η παρουσιάστρια σκοπεύει να αλλάξει σπίτι και να έχει για τα σχέδια έναν εξπέρ δίπλα της, αλλά επειδή τη χτύπησαν τα βέλη του έρωτα!

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, η «Espresso», μάλιστα, τους είχε πετύχει μαζί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να περιμένουν πτήση της Aegean με προορισμό τη Μύκονο, όπου οι δυο τους τα πέρασαν μούρλια με τους Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Πολίτη και Γιώργο Μαζωνάκη, έσκασε μια ανάρτηση της συναδέλφου Τζώρτζιας Συρίχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυπτε ότι ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Αθανασιάδης είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, μάλιστα, η δημοσιογράφος, το ζευγάρι φαίνεται να ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία, αγαπημένος προορισμός της Φαίης από τα φοιτητικά της χρόνια (σ.σ.: και ο νέος της σύντροφος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Ιταλία)! Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο πλοίο επιστροφής από την Ανγκόνα, έδειχναν φουλ ερωτευμένοι, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα των συνταξιδιωτών τους, που αναγνώρισαν την παρουσιάστρια!

Να σημειωθεί ότι η μόνη σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα ήταν αυτή με τον επιχειρηματία και digital manager Γιώργο Ηλιόπουλο, που κράτησε περίπου δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2024, πάντως, φαίνεται ότι είναι πολύ γενναιόδωρο για την προσωπική ζωή της ίδιας και του πρώην άντρα της, μια και ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Αντωνά!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This