Απομακρύνεται το βυτιοφόρο από την Αθηνών – Κορίνθου – Άνοιξε μία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα

Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά - Εγκλωβισμένα φορτηγά στο ρεύμα προς Αθήνα

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για την απομάκρυνση του βυτιοφόρου των 20 τόνων το οποίο ανατράπηκε νωρίτερα σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και πήρε φωτιά ενώ για λίγο έκλεισαν και τα δύο ρεύματα του δρόμου και σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή, κανονικά και σε τρεις λωρίδες (μεσαία, δεξιά και ΛΕΑ) διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο. Μέχρι πριν λίγη ώρα κλειστός παρέμενε ο δρόμος στο ρεύμα προς Αθήνα και πραγματοποιούνταν εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων. Πριν από λίγο δόθηκε στη κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα. 

Η ταλαιπωρία των οδηγών στο ρεύμα προς Αθήνα αναμένεται να διαρκέσει καθώς στη συνέχεια θα γίνει καθαρισμός του οδοστρώματος.

Δείτε βίντεο:




Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

«Λόγω ανατροπής φορτηγού στο 56ο χλμ. Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτό πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από δυνάμεις της Τροχαίας στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.

Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετάγγιση του φορτίου από την αρμόδια εταιρεία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων».

Έσβησε η φωτιά – Στο νοσοκομείο ο οδηγός του βυτιοφόρου

Λίγο πριν τις 11, οι 12 πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες οι οποίοι έκαψαν την καμπίνα του οδηγού. Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν προχώρησε προς το βυτίο που ήταν γεμάτο με πετρέλαιο.

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου καθώς τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αρχικά αιμορραγούσε αλλά είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται οι οδηγοί των φορτηγών καθώς λόγω όγκου δεν μπορούν να στρίψουν στους μικρότερους δρόμους.




Τι συνέβη

Με τεράστιες δυσκολίες πραγματοποιούνταν η κυκλοφορία των οχημάτων στη στο 56ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας. Νωρίτερα, βυτιοφόρο όχημα ανατράπηκε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ξεσπάσει φωτιά που σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. O οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει τραυματιστεί.




Πληροφορίες από το ieidiseis.gr αναφέρουν πως στις φλόγες τυλίχτηκε η μηχανή ενώ αποκολλήθηκε το βυτίο το οποίο ήταν γεμάτο με πετρέλαιο ενώ έφτασε μέχρι το διαχωριστικό της Εθνικής Οδού.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Αυτή τη στιγμή η Εθνική Οδός στο ύψος της Κινέτας έκλεισε και στα δύο ρεύματα και γίνεται εκτροπή των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό, στον κόμβο Κινέτας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στον κόμβο Πάχης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Το σημείο έχει καλυφθεί από πυκνούς καπνούς εξαιτίας της φωτιάς. Επί τόπου βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Στην εθνική οδό υπάρχει από το πρωί αυξημένη κίνηση καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων.

Δείτε επίσης:

Έσβησε η φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου – Άνοιξε ο δρόμος προς Κόρινθο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός του βυτιοφόρου

Μεγάλη φωτιά από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών Κορίνθου – Έκλεισε ο δρόμος – Μεγάλες καθυστερήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This