Ολυμπιακοί Αγώνες: Persona non grata ο Τομ Κρουζ – Κατηγορείται για προσηλυτισμό στην Σαϊεντολογία

Ακτιβιστές αντιδρούν στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στην τελετή λήξης

Must Read

Τεράστιο σάλο έχει ξεσηκώσει στην Γαλλία η είδηση πως ο Τομ Κρουζ θα λάβει μέρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές με ακτιβιστές να τον κηρύττουν ανεπιθύμητο, καθώς κατηγορούν τον ηθοποιό για προσπάθειες προσηλυτισμού στην Σαϊεντολογία, την οποία ασπάζεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, πολέμιοι των αιρέσεων τον εγκαλούν για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της Σαϊεντολογίας στις 11 Αυγούστου, στην γαλλική πρωτεύουσα, επισημαίνοντας ότι η φημολογούμενη συμμετοχή του στην τελετή λήξης θα ήταν «προσβολή».

Ο Χολιγουντιανός σταρ φέρεται να επιχειρεί να προσηλυτίσει άτομα ακόμη και μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

«Το ότι απλά μιλάμε για την παρουσία του αποτελεί προσβολή για τα θύματα. Είναι πραγματικά ένα κακό μήνυμα» δήλωσε η επικεφαλής της Union Νationale des Αssociations de Défense des Familles et de l’ individu (UNADFI), γαλλική ένωση που ασχολείται με την προστασία των οικογενειών και αντιτίθεται στις αιρέσεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτο σας μαρανε?? Το προμοταρισμα των πισωγλεντων ομως για τα παιδια σας μια χαρα ειναι?!! Ουστ στουδιαλου καρανωμαλοι γαλλοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This