Διάσημοι από όλο τον πλανήτη επέλεξαν να απολαύσουν τη θάλασσα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας

Η πάντα sexy Νικόλ Σέρζινγκερ πόζαρε πάνω σε σκάφος, οι Μπέκαμ στο Ποζιτάνο και το ζεύγος Κλούνεϊ στο Σαν Τροπέ

Must Read

Σε «λίμνη των σταρ» μετατράπηκε η Μεσόγειος την περασμένη εβδομάδα, και όχι μόνο, καθώς διάσημοι από όλο τον πλανήτη επέλεξαν να απολαύσουν τη θάλασσα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας, είτε διαμένοντας σε παράκτια πολυτελή ξενοδοχεία είτε διασχίζοντας τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου με πολυτελή γιοτ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στην Πορτογαλία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Νικόλ Σέρζινγκερ η οποία ανάρτησε φωτογραφίες της με μαγιό πάνω σε γιοτ στο Instagram, δηλώνοντας ευτυχισμένη που είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Εβανς.

Νικόλ Σερζινγκερ

Αφού έκανε ηλιοθεραπεία στο σκάφος αναδεικνύοντας τα κάλλη της στα social media, η Σέρζινγκερ βγήκε στην ακτή για να απολαύσει θαλασσινά μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της, όπως έδειξε σε βίντεο που δημοσίευσε την περασμένη Τρίτη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις στιγμές με τους 6.700.000 followers της αναρτώντας σχετικό βίντεο.

Μέχρι τουλάχιστον την προηγούμενη Δευτέρα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια συνέχισαν να επισκέπτονται γραφικά παραλιακά χωριά στην Ιταλία, με κότερο η αξία του οποίου εκτιμάται σε 18.600.000 ευρώ. Το παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Ποζιτάνο, από όπου ο πρώην ποδοσφαιριστής ανάρτησε στα stories του φωτογραφία της Βικτόρια ενώ διάβαζε βιβλίο και θέλησε να την τρολάρει, αλλά παράλληλα να της κάνει δημόσιο κομπλιμέντο.

Το ζεύγος Μπεκαμ

«Ενοχλητικά κομψή» έγραψε πάνω στη φωτογραφία αστειευόμενος με το αψεγάδιαστο ντύσιμο της Βικτόρια που πήγαινε κόντρα στο χαλαρό πνεύμα της εξόδου τους σε καφετέρια. Παράλληλα όμως διαφαινόταν ο θαυμασμός του για το στιλ της συζύγου του.

Η Βικτόρια με τον γιο της Ρομέο παίζουν… τάβλι

H Κέιτ Χάντσον πριν από λίγες ημέρες έμεινε για πρώτη φορά στη ζωή της στην περιοχή της Αθήνας, όπως έγραψε στο Instagram. Εμεινε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας μαζί με τον μουσικό σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα και, όπως ανακάλυψαν οι followers της, το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις παραλίες της Αττικής. Η 45χρονη σταρ του Χόλιγουντ, που κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα με τη διάσημη μητέρα της Γκόλντι Χον και τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ, στο σπίτι που έχουν στη Σκιάθο, φέτος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της να επισκεφτεί τον Παρθενώνα.

Ντάνι Φουτζικάουα, Κέιτ Χάντσον

Ο… πειρατής

Στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας, που θεωρείται «η παιδική χαρά των πλουσίων και διασήμων», βρέθηκαν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η τραγουδίστρια και ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εθεάθησαν να φτάνουν με σκάφος σε θέρετρο όπου η ξαπλώστρα κοστίζει κάτι λιγότερο από 40 ευρώ η μία. Αμέσως μετά σάλπαραν για την Ιμπιζα, όπου έκαναν βόλτες με ταχύπλοο, πριν ρίξουν άγκυρα σε club όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί.

Κέιτι Πέρι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ την περασμένη εβδομάδα απολάμβαναν τη θάλασσα της Ισπανίας διασκεδάζοντας με αυτοκινούμενες σανίδες ανοιχτά της Μαγιόρκας. Αμέσως μετά συνέχισαν τις οικογενειακές διακοπές στο Αλγκράβε, γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, από όπου δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν φωτογραφίες που τους έδειχναν μεταξύ άλλων να κάνουν τζετ σκι. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ επίσης προτίμησαν πριν από μερικές ημέρες το Σεν Τροπέ της Γαλλίας ως τουριστικό προορισμό. Το παντρεμένο ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές στιγμές ενώ γευμάτιζε σε πολυτελές εστιατόριο ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου έσκαγε το κύμα. Τα εδέσματα που απόλαυσαν στο Jardin Tropezina έφεραν την υπογραφή του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Γάλλου σεφ Ζαν Φρανσουά Πέιτζ, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τους Κλούνεϊ να έφτασαν στο γαλλικό θέρετρο με κότερο.

Ορλάντο Μπλουμ

Αυτές που το τερμάτισαν τελείως ψηφίζοντας δαγκωτό Μεσόγειο ολόκληρο το καλοκαίρι ήταν οι αδελφές Καρντάσιαν – Τζένερ. Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κένταλ Τζένερ και η Κάιλι Τζένερ, που είχε για παρέα την ομογενή κολλητή της φίλη Στέισι Καρανικολάου, έκαναν στα τέλη του Ιουνίου διακοπές στα νησιά της Ελλάδας. Προτού έρθουν στη χώρα μας η Κάιλι Τζένερ και η Καρανικολάου έκαναν βαρκάδα σε κανάλι της Βενετίας στην Ιταλία, ενώ νωρίτερα οι τρεις αδελφές Καρντάσιαν – Τζένερ και η μητέρα τους Κρις Τζένερ έκαναν διακοπές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας πάνω στο πολυτελές γιοτ «Rising Sun», η αξία του οποίου ξεπερνά τα 535.000.000 ευρώ.

Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ
Κάιλι Τζένερ

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This