Αλμυρός: 30χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα, την πεθερά και την κουνιάδα της για χρήματα!

Η γυναίκα δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά που προορίζονταν για τα παιδιά της

Must Read

Στο εδώλιο κάθονται ένας 35χρονος, η αδερφή του και η 64χρονη μητέρα τους από τον Αλμυρό Βόλου τους οποίους κατήγγειλε μια 30χρονη με καταγωγή από την Βουλγαρία για άγριο ξυλοδαρμό! Ο άντρας είναι ο σύζυγος της γυναίκας και η μητέρα του η πεθερά της!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με το gegonotanews.

Η γυναίκα είχε πάει στο σούπερ μάρκετ και όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άντρας της ζήτησε 2.000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών τους 3,5 και 6,5 ετών. Η γυναίκα αρχικά δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά αλλά τελικά τα παρέδωσε καθώς υπήρξε καβγάς μεταξύ τους. Τότε ο άντρας ξεκίνησε να την χτυπά με γροθιές όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς!

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και τότε μπήκε στο δωμάτιο η πεθερά της, η οποία μένει με το ζευγάρι. Αντί να την βοηθήσει της είπε «Μην φωνάζεις, θα σε σκοτώσω» και ξεκίνησε να την χαστουκίζει! Στον ξυλοδαρμό μπήκε και η αδελφή του άντρα η οποία φιλοξενείται στο σπίτι για διακοπές. Η τελευταία μπήκε στο «χορό» με σφαλιάρες προς την 30χρονη!

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και χθες, Παρασκευή οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Πήραν προθεσμία και θα δικαστούν την Δευτέρα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το θύμα με τα παιδιά της φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This