Χρυσό στην πυγμαχία οι woke

Must Read

Όταν το ζεύγος χρωμοσωμάτων ΧΥ κερδίζει σε ένα αγώνισμα το ζεύγος των χρωμοσωμάτων ΧΧ, το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω:

Χθες η Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία, που προσδιορίζεται ως γυναίκα ενώ βιολογικά είναι άνδρας, ανέβηκε στο Ολυμπιακό βάθρο καθώς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 66 κιλών, νίκησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Κίνα Γιανγκ Λιου.

Μια νίκη της woke ατζέντας και της  LGBTQ+ μειονότητας, που επιχειρούν με σημαία τους έναν παράλογο δικαιωματισμό και την αντιστροφή των ερμηνειών να επιβάλουν την ανωμαλία και τη διαστροφή, ως κανονικότητα.

Για τη νίκη της ανδρογυναίκας, πανηγυρίζουν εκτός από τους Αλγερινούς που γνωρίζουν την αλήθεια γύρω από το φύλο της Ιμάν Κελίφ, οι ΛΟΑΤΚΙ και οι αριστεροί δικαωματιστές,  υπερασπιστές της δυστοπίας.

Λίγο μετά τη νίκη της, η Κελίφ, έκανε το γύρο του ρινγκ στους ώμους του προπονητή της, όπως κάνουν οι άνδρες πυγμάχοι όταν κατακτούν ένα σημαντικό μετάλλιο. Η φωτογραφία από το σκηνικό κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα πως η Κελίφ είναι άνδρας, καθώς στην Αλγερία οι άνδρες δεν κουβαλάνε έτσι τις γυναίκες.

Η προαγωγή της διαστροφής γίνεται με την ανοχή της ΔΟΕ. Χθες ο Πρόεδρος της δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, πως δεν υπάρχει επιστημονικό σύστημα για την αναγνώριση ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό, μη λαμβάνοντας υπόψη του τις εξετάσεις και τα πορίσματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, που ζητά από την Κελίφ επίμονα να αποδείξει πως είναι όντως γυναίκα.

Τα συγχαρητήρια του στην Κελίφ, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τη νεαρή γυναίκα που έκανε τη φυλομετάβαση για να γίνει άνδρας και πυγμάχος. Είδατε ότι κέρδισε. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στ’ αρχίδια μας. Αφού δε νοιάζει τις γυναίκες γιατί να νοιάζει εμάς για τις «νόμιμες» γροθιές που δέχονται. Παράξενη όμως κατά τα άλλα σύμπτωση που καμία γυναίκα που έγινε «άνδρας» (συγγνώμη που δε γνωρίζω ποιο από τα 286 «φύλα» μπορεί να επικαλεστεί αυτή η «συνομοταξία») δεν αγωνίζεται σε ανδρική κατηγορία.
    ΥΓ
    Καλά στέφανα και καλούς απογόνους…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This