Αλόννησος: Συμμορία «αμούστακων» νταήδων έδειρε άγρια 19χρονο Ιταλό για μια κοπέλα!

Δεν θα θέλει να έρθει ξανά στη χώρα μας...

Must Read

Με τις χειρότερες εντυπώσεις θα φύγει από τις διακοπές του στην Αλόννησο ένας 19χρονος Ιταλός τουρίστας καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 16χρονους για τα μάτια μιας συνομήλικής τους!

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή Στενή Βάλα. Ο 19χρονος διασκέδαζε σε μπαρ με δύο φίλους του ενώ στην παρέα ήταν και δύο έφηβες από το νησί.

Ένας 16χρονος βρισκόταν επίσης στο μαγαζί και παρακολουθούσε την μία κοπέλα την οποία ήθελε αλλά εκείνη τον απέρριψε. Όταν η παρέα του 19χρονου έφευγε από το μπαρ, δέχθηκε ξαφνική επίθεση από την πενταμελή «ομάδα» του 16χρονου, με παιδιά ηλικίας από 14 έως 16 ετών, που τους είχε στήσει καρτέρι.

Τα τρία άτομα χτυπούσαν ανελέητα τον Ιταλό και οι δύο άλλοι κρατούσαν τσίλιες. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του θύματος το έβαλαν στα πόδια και έφυγαν.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας από τους γονείς του,σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ η μύτη του ήταν «διαλυμένη». Έτσι έκριναν πως έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, οι ανήλικοι έχουν συστήσει «συμμορία» που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Οι μικροί κρύφτηκαν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο ενώ συνελήφθησαν οι γονείς τους.

Δείτε επίσης:

«Πάγωσε» η Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος Βρετανός που έκανε διακοπές στο νησί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This