Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Τίτλοι τέλους στο γάμο τους

Χώρισαν μετά από 14 χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» στην εγχώρια showbiz! Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 και παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα στην Ανάβυσσο, ενώ έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ισμήνη.

Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να οργιάζουν φέτος το καλοκαίρι καθώς το ζευγάρι επέλεξε να κάνει χωριστές διακοπές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag.gr αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι σχέσεις των δύο ηθοποιών και πρώην συντρόφων παραμένουν εξαιρετικές για χάρη της 16χρονης κόρης τους, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Download on the App Store

ΔΗΜΟΦΙΛΗ