Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση επιβάτη στο 112 στα Τέμπη – «Βοήθεια, βοήθησέ με…»

«Φωνάζουν τα παιδάκια...»

Must Read

Ένα ανατριχιατικό ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Από την απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική επικοινωνία ενός από τους επιβαίνοντες στην μοιραία αμαξοστοιχία με το 112 αποκαλύπτονται οι τραγικές στιγμές που έζησαν οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ζούγκλας, ο καλών δίνει στην τηλεφωνήτρια μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος τις συντεταγμένες του σημείου ενώ από μέσα ακούγονται σπαραχτικές φωνές που καλούν σε βοήθεια.

Η τηλεφωνήτρια του 112 επικοινωνεί στην συνέχεια με την Πυροσβεστική Θεσσαλίας και το ΕΚΑΒ Λάρισας ενημερώνοντας αμφότερες ότι ειδοποιήθηκε για σοβαρό τροχαίο και αναφέρει ότι ακούγονται εκκλήσεις για βοήθεια.

H τηλεφωνήτρια του 112 ενημερώνει μετά την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Λάρισας για το ακριβές σημείο της τραγωδίας. Ακολουθεί συννενόηση για να βρουν το στίγμα και να προσεγγίσουν το συντομότερο δυνατόν. Από το 112 γίνεται αντίστοιχη ενημέρωση προς την ΕΛ.ΑΣ.

Έπεται η συνομιλία της τηλεφωνήτριας του 112 με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Λάρισας, τον οποίο κατατοπίζει για το στίγμα και τα λοιπά στοιχεία.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This