Τα τρία θαύματα του Κυριάκου: Όταν οι ουρανοί ανοίγουν για να υποδεχθούν τον ηγέτη μας

Must Read

Υποχρεούμαι για πρώτη φορά, να μην δημοσιεύσω κάποια δική μου αποκάλυψη, αλλά όντας άφωνος από την εκπληκτική καταγραφή των μεταφυσικών γεγονότων που προκαλεί ο ηγέτης – ευεργέτης μας, να μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο της Κυρίας επί των Τιμών, από την Εστία της Κυριακής.

Να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τον Γητευτή των Νεφών, Θεόπεμπτό πρωθυπουργό μας, διότι υπήρξα ανάξιος να συνδέσω τα κοσμογονικά γεγονότα που θα διαβάσετε με το πρόσωπο του.

Απολαύστε:

Τελικά, του πηγαίνει πολύ του Πρωθυπουργού μας ο χαρακτηρισμός του ως Μωϋσή. Όπου πηγαίνει συμβαίνουν βιβλικά γεγονότα, που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένα από την Παλαιά Διαθήκη.

Πηγαίνοντας στην Πόλη του Φωτός για την έναρξη των Ολυμπιακών, έγινε θαύμα στην παρατεταμένη ανομβρία, που βίωνε η Γαλλία, και άνοιξαν οι ουρανοί. Στην μουσουλμανική θρησκεία μία βροχή τύπου κατακλυσμός είναι ευλογία. Μπερεκέτ! Δεν ξέρω πως το είδαν οι Γάλλοι, που δεν μπορούν καν να κλάψουν στις όχθες του Σηκουάνα.

 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε λύσεις απέναντι στην ξηρασία. Πέρυσι το Πάσχα, το νησί της Τήνου βρισκόταν αντιμέτωπο ακόμη και με λειψυδρία. Το πρόβλημα λύθηκε με την άφιξη του «Μωϋσή» στο νησί. Περιττό να σας πω ότι άνοιξαν οι ουρανοί λίγο πριν από την Ανάσταση. Τα πατροπαράδοτα αμνοερίφια κατέληξαν στον φούρνο, αφήνοντας τις σούβλες μόνες να σκουριάζουν στην βροχή.

Η τριλογία του έπους «Ο Κυριάκος της βροχής» είχε αρχίσει να γράφεται στον Δήμο Ζαγορίου, εκεί που ο Πρωθυπουργός απέκτησε προσφάτως οικόπεδο.

 

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την προστατευμένη από την UNESCO περιοχή, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και της υπουργού Πολιτισμού κυρίας Λίνας Μενδώνη. Ο δήμαρχος Ζαγορίου μονολογούσε πως ο καιρός δεν τους είχε κάνει εκείνη την χρονιά το χατήρι και ότι δεν είχε πέσει στην περιοχή ούτε σταγόνα. Και όμως. Άμα τη εμφανίσει του κυρίου Κυριάκου, άνοιξαν οι ουρανοί…

Θα πρότεινα στον κύριο Πρωθυπουργό, δεδομένου του εντονότατου προβλήματος λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της χώρας, να αρχίσει από τώρα εξορμήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά, ως η κινητή λύση στο πρόβλημα. Τι, όχι;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This